Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αμφισβητεί το πόρισμα
ο δικηγόρος του
κοσμηματοπώλη


Με γραπτή ανακοίνωση του ο συνήγορος υπεράσπισης του κοσμηματοπώλη που εμπλέκεται στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου αναφέρει πως αμφισβητεί το πόρισμα. 

Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων συλλογιστική του τύπου «ράβδος εν γωνία άρα βρέχει», καθιστούν το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής εκθέσεως επιστημονικά μη παραδεκτό. Παράλληλα τονίζει «διατηρούμε εντονότατες επιφυλάξεις για το καταληκτικό συμπέρασμα της έκθεσης σχετικά με την αναφερόμενη αιτία θανάτου».

Υπενθυμίζεται πως χθες παραδόθηκε στην οικογένεια και στην αστυνομία το τελικό πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας για τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, στις 21 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, έξω από κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαδστώνος.

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο 33χρονος Ζακ πέθανε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου που σχετίζονται με τα τραύματα που έφερε από χτυπήματα και από σπασμένα γυαλιά.

Όπως δήλωσαν οι δύο ιατροδικαστές, Νίκος Καλόγριας και Σουλτάνα Μαριανού, οι αλλοιώσεις ισχαιμικού τύπου προκύπτουν από την ιστολογική εξέταση και ο θάνατος αποδίδεται σε αυτές τις αλλοιώσεις.

 



Πηγή: Δικηγόρος κοσμηματοπώλη: Αμφισβητούμε το πόρισμα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου | iefimerida.gr