Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ριχάρδος και
η Πάρις Χίλτον
στη Μύκονο


Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για τον Ριχάρδο Μυλωνά.  

Όπως η επίσκεψή του στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2018 και η αγορά κοσμημάτων από την Πάρις Χίλτον για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Διήγε πολυτελή βίο, έχοντας βίλα µε πισίνα στην Ανάβυσσο, θαλαμηγό, πολυτελή αυτοκίνητα και έντονη νυχτερινή ζωή» αναφέρεται στη δικογραφία.

Στη δικογραφία, ωστόσο, γίνεται ξεκάθαρο ότι τα καταστήματά του «ζούσαν» από τα µαύρα ταμεία της εγκληματικής οργάνωσης: «Τα καταστήματα πραγματοποιούσαν αγορές χρυσού µε χρήματα αποκλειστικά από τα ταμεία της οργάνωσης και σε ποσά που άγγιζαν καθημερινά τα 100.000 ευρώ. Από την έρευνα προέκυψε ότι εάν δεν χρηματοδοτούνταν από µαύρα χρήματα δεν θα μπορούσαν να αγοράσουν χρυσό και θα έκλειναν».

Κεντρικό σύνθημα του «τηλεχρυσοχόου» ήταν «αγορά κοσµημάτων σε τιµή κοσμήματος και όχι σε τιµή χρυσού». Η επικοινωνία του µε τα υπόλοιπα µέλη γινόταν µέσω καθημερινών meetings στην έδρα της εταιρείας του στην οδό Πατησίων, που αποτελούσε το «φανερό στρατηγείο» της οργάνωσης, ενώ μιλούσαν στα κινητά τους με κωδικούς. 



Πηγή: Υπόθεση Ριχάρδου: Ο τηλεπαρουσιαστής, οι αγαθοεργίες με την Πάρις Χίλτον και τα σχέδια για επέκταση στο... Λας Βέγκας! | iefimerida.gr