iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Στη φυλακή ο
τηλεστάρ Ριχάρδος
και η ''υπαρχηγός''


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την μαραθώνια απολογία του, τόσο με υπόμνημά του όσο και προφορικά ο Δημήτρης Ριχάρδος Μυλωνάς, δηλώνοντας αθώος για όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται οι οποίες είναι αυγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, λαθρεμπορία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Μετά την απολογία του με την σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας διαφθοράς και του αρμόδιου εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος  και αύριο θα πάρει τον δρόμο για τη φυλακή.

Ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας δήλωσε : «Παρά τις προσπάθειες μας και παρά το ότι προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε ανακριτή και εισαγγελέα να αντιληφθούν υποδομή υποθέσεως αυτό δεν κατέστη δυνατό και αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση» και πρόσθεσε ότι πεποίθηση του είναι ότι κυριάρχησε η ηχηρότητα της υποθέσεως και η δήλωση του Πρωθυπουργού που ουσιαστικά προκατέλαβε την κατάληξη της υπόθεσης.

Προφυλακιστέα και η φερόμενη ως υπαρχηγός

Με απόφαση ανακρίτριας διαφθοράς και εισαγγελέως, προφυλακιστέα κρίθηκε μετά τον Ριχάρδο και η φερόμενη ως υπαρχηγός του  κυκλώματος γραμματέας στο κεντρικό κατάστημα της οδού Πατησίων, η οποία εμφανίζεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη και μητέρα δύο παιδιών αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με παράνομες συναλλαγές και πως εργαζόταν νόμιμα στο κατάστημα.

«Υπαρχηγός με 1.200 μισθό τον μήνα, είναι αστείο» σχολίασαν οι συνήγοροι της για τα στοιχεία της δικογραφίας εις βάρος της εντολέως τους.

Για την υπόθεση έχουν απολογηθεί μέχρι στιγμής 40 κατηγορούμενοι και έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι οκτώ κατηγορούμενο