iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Ο Ριχάρδος
παραμένει στις
φυλακές Ναυπλίου


Στις φυλακές Ναυπλίου εξακολουθεί να κρατείται ο τηλε - ενεχυροδανειστής, Ριχάρδος - Δημήτρης Μυλωνάς.

Ο Μυλωνάς βρισκόταν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ μετά την απόφαση για προφυλάκισή του, που πάρθηκε λόγω συμμετοχής σε κύκλωμα. 

Η απόλυση των οκτώ κατηγορουμένων που κρατούνται για την υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού, μετά τις εξελίξεις με τα κενά της δικογραφίας που οδήγησαν σε πτώση την κατηγορία της λαθρεμπορίας, προκαλώντας πληθώρα ερωτηματικών, δεν έγινε τελικά την Τρίτη. 

Η προφυλάκιση των οχτώ κατηγορούμενων για το κύκλωμα χρυσού θα κριθεί τελικά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. 

«Εντελώς παράνομη» χαρακτηρίζει την κράτηση του ενεχυροδανειστή Ριχάρδου-Δημήτρη Μυλωνά το δικηγορικό γραφείο του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως διαπράττονται ποινικά αδικήματα και γι αυτό το λόγο θα γίνει προσφυγή στην ανακρίτρια της υπόθεσης, για να αρθεί η κράτηση του Ριχάρδου. 

Με το δελτίο Τύπου ο κ. Κούγιας και οι συνεργάτες του καλούν τους συναδέλφους τους που εκπροσωπούν τους άλλους επτά προσωρινά κρατούμενους για την φερόμενη οργάνωση λαθρεμπορίας χρυσού «να ακολουθήσουν την ίδια δικονομική οδό, για να αποφύγουμε τη χρονοβόρα διαδικασία της προσφυγής ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου».