Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ''Συμμαχία Δημιουργίας''
για την αναβολή
της συνεδρίασης


Δελτίο Τύπου της παράταξης ''Συμμαχία Δημιουργίας''.

Στην αναβολή της συζήτησης του προϋπολογισμού του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου, οδήγησε η απουσία του εισηγητή της πλειοψηφίας απερχόμενου Δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς. Με λίγα λόγια ο απερχόμενος Δήμαρχος, αφού συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο την περασμένη Τρίτη το βράδυ με θέμα το δημοτικό προϋπολογισμό και εισηγητή ...τον ίδιο (!!!), στη συνέχεια του ...προέκυψε μια κοινωνική υποχρέωση (έρχονται και εκλογές) και είπε να την προτιμήσει. Έτσι η συνεδρίαση δεν έγινε, μια και ο κύριος απερχόμενος έγραψε το Δημοτικό Συμβούλιο στα παλαιότερα των υποδημάτων του, για να προστεθεί και αυτή η συνεδρίαση στην αλυσίδα των συνεδριάσεων που δεν έγιναν ποτέ λόγω έλλειψης απαρτίας της πλειοψηφίας, σε έναν Δήμο που τα προβλήματα περισσεύουν και οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν μετά την τραγωδία της 23ης Ιουλίου πιέζουν. 

Μάλιστα ο απερχόμενος Δήμαρχος έφτασε στο σημείο να επιτεθεί στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, λέγοντας του με ύφος κιόλας, πως κακώς δεν έγινε η συνεδρίαση μια και η εισήγηση επί του προϋπολογισμού έπρεπε να γίνει από τους ...υπηρεσιακούς παράγοντες (υπαλλήλους). Όλο αυτό το σκηνικό της απαξίωσης και της φαυλότητας θα μπορούσε να είναι πολύ αστείο, αν ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου δεν είχε πολλά και σοβαρά θέματα να βάλλει σε σειρά..

Ευτυχώς για τον τόπο μας οι μέρες του κυρίου απερχόμενου και της παρέας του τελειώνουν και θα μπορέσουμε σε λίγο καιρό σοβαρά, υπεύθυνα και σεβόμενοι το θεσμό της αυτοδιοίκησης, να ασχοληθούμε αποτελεσματικά με τα προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας