iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Ο Βαγγέλης
Μπουρνούς για
τις καταλήψεις


Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς σημειώνει.

Φτάνει πια η μικροπολιτική εκμετάλλευση του πανταχού απόντα Δαμιανού Φαφούτη, της δημοτικής παράταξης που "κληρονόμησε" και των συνακολούθων του.
Το λυπηρό γεγονός της εμπλοκής σε επεισόδια μεμονωμένων μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας (μεμονωμένων γονέων και ορισμένων μαθητών) - όπως ορθώς επισημαίνει η επιστολή του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων - είχε ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση εκτός ελέγχου πριν κληθεί απο τη διεύθυνση του σχολείου και φτάσει η δημοτική αρχή, η οποία ουδεμία εμπλοκή έχει στη διαμόρφωση αυτού του θλιβερού γεγονότος. 
Είχε ήδη κληθεί η αστυνομία και ο εισαγγελέας από τους "εμπλεκόμενους" χωρίς καμία συμμετοχή του Δήμου.
Η απαράδεκτη κατάσταση έληξε με την παρέμβαση της δημοτικής αρχής αλλά δυστυχώς πίσω έμειναν λυπηρές αναμνήσεις και θέματα που λυπούν όλους μας.
Η εκπαιδευτική κοινότητα (εκπαιδευτικοί, μαθητές/τριες, γονείς) με τη συμβολή του Δήμου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, θα βρουν ξανά τον ομαλό δρόμο λειτουργίας του σχολείου.
Πάτρωνες και εκμεταλλευτές δεν χωρούν σε αυτή τη διαδικασία. Ούτε με φώτο μπορούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια που γνωρίζουν αυτοί που ήταν εκεί παρόντες στα προβλήματα και όχι αυτοί που είναι συνέχεια απόντες και παρόντες μόνο στην παραπληροφόρηση. 
Ας φροντίσει ο κ. Φαφούτης και οι συνακόλουθοι του στις ξεπερασμένες αντιλήψεις που πρεσβεύει, να είναι παρόντες στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και επιτυχώς διαχειρίζεται η δημοτική αρχή προχωρώντας τον τόπο μας μπροστά και ας "αφιερώσουν" επιτέλους λίγο χρόνο για το έργο και το ρόλο που τους έδωσαν οι πολίτες.
Το έμμισθο "επικοινωνιακό" κομμάτι δεν αποτυπώνεται θετικά στην κοινωνία.
Ευχαριστώ το σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων για το γόνιμο διάλογο αυτών των ημερών και δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους στο αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για τα παιδιά μας.
Αφήνουμε τον κ. Φαφούτη και τους συνακόλουθους του στην μοναξιά τους.
Καλημέρα σε όλους. Κάθε μέρα ξημερώνει μια καλύτερη μέρα για το δήμο μας