iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Δελτίο Τύπου
του ΔΟΠΑΠ με
πολλούς αποδέκτες


Δελτίο Τύπου από τον ΔΟΠΑΠ με πολλούς αποδέκτες, που υπογράφει ο πρόεδρος του Οργανισμού Σπύρος Λουκάτος.

Η προσπάθεια μας να συμβάλουμε ως  φορέας πολιτισμού στο να αποκτήσει ξανά ζωή η πόλη μέσα από δράσεις, μετά την τραγωδία του Ιουλίου, ξεκίνησε ήδη από τον Αύγουστο. Στόχος μας ήταν και είναι να δημιουργούμε ευχάριστες στιγμές και να επαναφέρουμε το χαμόγελο των παιδιών και των ανθρώπων που ζουν και αναπνέουν σε αυτό το τόπο που όλοι αγαπάμε.

Οι πρώτες ημέρες λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου χωριού , παρά τα μεμονωμένα περιστατικά τα οποία ευτυχώς απομονώθηκαν και κατακρίθηκαν άμεσα, αλλά  και του καιρού που δεν ήθελε να «βοηθήσει»,  μας γέμισε υπερηφάνεια, χαρά και ευχαρίστηση. Γιατί  είδαμε την τεράστια ανταπόκριση που είχαν όλες μας οι προγραμματισμένες δράσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε. Τα μαγαζιά και η κεντρική πλατεία ασφυκτικά γεμάτα και ο κόσμος να διασκεδάζει με τα παιδιά στους ρυθμούς της μουσικής και των ανιματέρ στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι από την πρώτη στιγμή συνέβαλαν στη προσπάθεια μας αυτή και εξακολουθούν να είναι δίπλα μας σε κάθε σωστή και ανιδιοτελή δράση μας. Ευχαριστούμε τον καλλιτέχνη κ. Μιχάλη Χατζηγιάννη με τους μουσικούς του για την αφιλοκερδή τους παρουσία, το προσωπικό  – ΔΟΠΑΠ, Δήμου, ιδιώτες -που μήνες τώρα σχεδίασαν και υλοποιούν αυτό το τεράστιο project. Και πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας για τη στήριξή σε όλη αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Καλές γιορτές να έχουμε όλοι και του χρόνου πάλι όλοι μαζί, με ακόμη υψηλότερους στόχους.

Η λειτουργία του χωριού θα είναι καθημερινή μέχρι να μπει το 2019!