Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δαμιανός Φαφούτης:
Καταδικάζουμε άμεσα
τη βία


Σε Δελτίο Τύπου η ''Συμμαχία Δημιουργίας'' υπογραμμίζει. Είναι σαφές πως ο απερχόμενος κ. Δήμαρχος και η παρέα του έχουν επιδοθεί τα τελευταία 24ωρα σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού των συμπολιτών μας και δημιουργίας σεναρίων επιστημονικής φαντασίας σε σχέση με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου και «υπονομευτών» αυτών !

Η «Συμμαχία Δημιουργίας για τη Ραφήνα και το Πικέρμι» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δαμιανός Φαφούτης με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο θέλουν να διευκρινίσουν τα εξής:

  • Η απειλή ή η χρήση βίας είναι καταδικαστέα άμεσα και απερίφραστα, απ’ όπου κι προέρχονται.

  • Η δημιουργία ευφάνταστων σεναρίων περί «κακών ανθρώπων» που έχουν στοχοποιήσει τον ….καημένο τον κ. απερχόμενο και το … «τιτάνιο έργο» του δεν μας αφορά και δεν μας αγγίζει. Εμείς ασχολούμαστε με τα πολλά και σοβαρά θέματα που ο απερχόμενος κ. Δήμαρχος χειρίζεται με τρόπους που εγείρουν ερωτήματα και μετά την περίοδο των γιορτών θα επανέλθουμε με συγκεκριμένα στοιχεία που θα καταθέσουμε υπόψη των συμπολιτών μας..

  • Ο απερχόμενος κ. Δήμαρχος και η συντροφιά του, εξακολουθούν να θεωρούν το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου «μαγαζάκι» τους και να προχωρούν σε αποφάσεις που μόνο το κοινωνικό σύνολο και τους συμπολίτες μας δεν εξυπηρετούν. Όπως είπαμε και παραπάνω θα τα ξαναπούμε μετά τις γιορτές

Η δημοτική μας παράταξη βρίσκεται σε φάση επεξεργασίας των προτάσεων της, οι οποίες και θα αποτελέσουν το βασικό κορμό του προεκλογικού της προγράμματος. Προτάσεις που δίνουν έμφαση στη διαφάνεια και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων. Και φυσικά παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά και ελέγχουμε τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας, τα οποία μόνο ερωτήματα γεννάνε.. Αυτά προς το παρόν.

Καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία για την νέα χρονιά, σε όλους τους δημότες Ραφήνας – Πικερμίου !