Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εσπερίδα για
τον πολιτισμό
στη Ραφήνα


Τα πορίσματα των Εργαστηρίων Συμμετοχικού Σχεδιασμού για τον Πολιτισμό στην Ραφήνα (ΕΜΠ, Οκτώβριος 2018), θα παρουσιάσει για πρώτη φορά δημόσια η Ζωγραφιά (Έφη) Γιακουβάκη, υλοποιώντας την υπόσχεση της αρχικής Πρόσκλησης Συμμετοχής της Τοπικής Κοινωνίας.

Η εκδήλωση, η οποία στόχο έχει να αποτυπώσει την Πολιτιστική Ταυτότητα της Ραφήνας, έτσι όπως αναδεικνύεται από τους ίδιους τους κατοίκους της πόλης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, στον χώρο του ΚΑΠΗ Ραφήνας, Ελευθερίου Βενιζέλου 21, στις 7 το απόγευμα.

Θα παραβρεθούν και θα σχολιάσουν οι Καθηγητές του Τομέα Πολεοδομίας - Χωροταξίας στο ΕΜΠ κ.κ. Μαρία Μάρκου (επιβλέπουσα στην Διπλωματική Εργασία της Έφης Γιακουβάκη), Μηνάς Αγγελίδης και Γιώτα Θεοδωρά, καθώς και οι ενεργοί πολίτες της Ραφήνας και συμμέτοχοι στην έρευνα κ.κ. Στάθης Δημητρακός, Τασούλα Δημοπούλου και Αντώνης Λαζαρής. Θα ακολουθήσει συζήτηση. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα. Νεφέλη Τζανετάκου.

Τα Εργαστήρια Συμμετοχικού Σχεδιασμού για τον Πολιτισμό στη Ραφήνα είχαν πραγματοποιηθεί στο χρονικό διάστημα 13-23 Σεπτεμβρίου 2018 στον χώρο του ΚΑΠΗ Ραφήνας, αφού ζητήθηκε η συμφωνία και υποστήριξη του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και του ΝΠΔΔ Φίλιππος Καβουνίδης.