iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Συμμαχία Δημιουργίας:
''Κολλητοί, αστεία
και αναβολές'' Ίντριγκα


Δελτίο Τύπου από τη ''Συμμαχία Δημιουργίας'' Ραφήνας Πικερμίου.
Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή συνεχίζει τον ίδιο, επικίνδυνο δρόμο της απαξίωσης του Δημοτικού Συμβουλίου και της χρησιμοποίησης του ως εργαλείου άσκησης μικροπολιτικής, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Έτσι, μετά τις συνεδριάσεις …αργά τη νύχτα, μετά τις επανειλημμένες αναβολές συνεδριάσεων λόγω …μη απαρτίας της πλειοψηφίας(!), προχωρά και στην ανάδειξη προσωπικών επιθέσεων «πολιτών» (συγκεκριμένων κολλητών λέμε εμείς) κατά της δημοτικής μειοψηφίας. «Πολιτών» μάλιστα οι οποίοι ευθέως και με στοιχεία έχουν κατηγορηθεί από τη δημοτική μειοψηφία για περίεργες οικονομικές σχέσεις με το Δήμο, που ελέγχοντας συγκεκριμένο τοπικό ηλεκτρονικό μέσο, νυχθημερόν λιβανίζουν την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και επιτίθενται στην μειοψηφία. 
Δεν θα τους ακολουθήσουμε και δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτό το κακόγουστο αστείο, που μόνο στόχο έχει να δημιουργήσει θόρυβο, μήπως και καταφέρουν να αποφύγουν να δώσουν απαντήσεις σε συγκεκριμένες καταγγελίες μας για αποφάσεις της δημοτικής αρχής, οι οποίες στην καλύτερη περίπτωση γεννούν πολλά ερωτήματα. Το Δημοτικό μας Συμβούλιο έχει μια και μόνη αποστολή, την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν το Δήμο και τους πολίτες και  την υλοποίηση πολιτικών που συνολικά αναβαθμίζουν τον τόπο και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Εμείς σεβόμενοι τους θεσμούς και τις διαδικασίες , αλλά και το ρόλο και την αποστολή μας, θα συνεχίσουμε χωρίς διακοπή να κάνουμε τη θεσμική δουλειά μας, που είναι ο έλεγχος της τοπικής εξουσίας και η πρόταξη εναλλακτικών πολιτικών που θα εξυπηρετούν τους παραπάνω στόχους.
Σεβασμό λοιπόν στην ανάγκη των δημοτών να ζήσουν το γιορτινό κλίμα των ημερών. Έχουμε πολλά να πούμε από την νέα χρονιά.
Καλή χρονιά!