iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Α. Βασιλόπουλος:
''Συνεργασία στο
Δημοτικό Συμβούλιο''


Σε Δελτίο Τύπου η Δύναμη Ανάπτυξης υπογραμμίζει.

Ενωτικός εμφανίστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη διάρκεια της οποίας βράβευσε τον εθελοντή της Πολιτικής Προστασίας κ. Χατζάρα.

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στο κοινό ανέδειξε τη σημασία της συνεργασίας όσων εμπλέκονται με την καθημερινότητα του Δήμου, με αφορμή όλα όσα έγιναν μετά τις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού και την καταστροφή που προκάλεσαν.

«Είναι ημέρα ευχών. Κάθε χρόνο μαζευόμαστε εδώ για να ευχηθούμε ο ένας στον άλλον. Για να ευχηθούμε μία καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη. Έχουμε πάρα πολλά μπροστά μας να υλοποιήσουμε», ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Βασιλόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Το καλοκαίρι που πέρασε με την καταστροφή που ζήσαμε και τη στενή συνεργασία που είχαμε με τις υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και με το Δημοτικό Συμβούλιο, αποδείχθηκε πόσα πολλά μπορούμε να κάνουμε αν υπάρξει αυτή η συνεργασία. Θα ήθελα να είναι ακόμα πιο έντονη αυτή η συνεργασία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πραγματικά υπήρξε η βροχή εκείνων των συνεδριάσεων που απέδειξε πως όλοι μαζί προσπαθήσαμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και στον κ. Βασίλη Πιστικίδη και ευτυχισμένο το νέο έτος. Ότι επιθυμεί ο καθένας».