iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Το Πανεπιστήμιο
Νεάπολης Πάφου
στη Ραφήνα


Εκδήλωση παρουσίασης του Πανεπιστημίου Πάφου με ομιλητές τον Πρύτανη Πανεπιστημίου Παντελεήμονα Σκλιά και τον Επίκουρο Καθηγητή Πολιτικής και Διπλωματικής Ιστορίας Αντώνιο Κλάψη, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 6 και μισή, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου Ραφήνας.

Θα παρουσιαστούν όλα τα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό επίπεδο και θα ενημερωθούν για τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά.Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος είναι ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Κύπρο, με φοιτητές από όλο τον κόσμο. Είναι ένα αναπτυσσόμενο ακαδημαϊκό ίδρυμα με έμφαση στην υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και έρευνα και την προώθηση νέων γνώσεων, με απώτερο στόχο την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στην κοινωνία της Κύπρου και του εξωτερικού.

Το Πανεπιστήμιο αποτελείται από τέσσερις σχολές:
(Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, Επιστημών Υγείας, Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών, Νομικής και Κοινωνικών Επιστημών), που προσφέρουν περισσότερα από είκοσι προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Το Πανεπιστήμιο προωθεί την καινοτομία στη μάθηση και την έρευνα, και έχει δημιουργήσει νέες προοπτικές σε διάφορους τομείς γνώσης, ώστε οι φοιτητές του να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για την επίτευξη των μελλοντικών τους επαγγελματικών στόχων.