iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

72χρονος ξεψύχησε
αποκλεισμένος
σε χωριό


Τραγικές στιγμές έζησε η οικογένεια ενός 72χρονου  μαζί με κατοίκους από το χωριό Στρόπωνες Εύβοιας που έτρεξαν για να τον βοηθήσουν.

Στους Στρόπωνες, όπου το χιόνι ξεπερνά το ένα μέτρο, χθες βράδυ, γύρω στις 11.00 ο Κ.Κ υπέστη εγκεφαλικό. Το χωριό αποκλεισμένο, αφού η κακοκαιρία«Τηλέμαχος» το χτύπησε σφοδρότατα. Αμέσως, ξεκίνησε ένας μαραθώνιος προσπαθειών των παιδιών του, της γυναίκας του και φίλων της οικογένειας για να σωθεί ο άνθρωπος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένας τόσο σε τοπικό επίπεδο και σε κεντρικό δεν κατάφεραν, λόγω των καιρικών συνθηκών, να στείλουν επίγεια ή εναέρια βοήθεια για να σωθεί.

Πέρασαν τέσσερις ώρες εφιαλτικές για να τον κρατήσουν στη ζωή. Κάποιοι έτρεξαν στο ιατρείο του χωριού και πήραν το οξυγόνο για να τον ενισχύσουν αναπνευστικά. 


Ο Κ.Κ. δυστυχώς, ξεψύχησε στις 2.00 τα ξημερώματα εν έτει 2019 σε μία χώρα που δεν μπόρεσε να σηκώσει τον μηχανισμό της και να βοηθήσει αυτόν τον άνθρωπο.

Σήμερα, το πρωί τα τρακτέρ άνοιξαν το δρόμο για την εκκλησία...

Το χωριό δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα για δύό ημέρες μέχρι και σήμερα το πρωί. Ο δρόμος σύμφωνα με πληροφορίες άνοιξε σήμερα το πρωί.