iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Συνάντηση
του Δ. Φαφούτη
με τη Ν.Δ.


Στα πλαίσια του προγράμματος συμμετοχικότητας – διαβούλευσης του συνδυασμού “ Συμμαχία Δημιουργίας” με τους φορείς του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Δαμιανός Φαφούτης επισκέφτηκε με τους συνεργάτες του την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Συζητήθηκε ο εποικοδομητικός ρόλος που πρέπει να διαδραματίζουν τα κόμματα στις τοπικές κοινωνίες και η συμβολή τους στην τοπική ανάπτυξη. Εκφράστηκαν εκατέρωθεν οι απόψεις για τα σημαντικά θέματα του τόπου που χρίζουν άμεσης λύσης καθώς και οι αναγκαίες παρεμβάσεις σε επίπεδο νοοτροπίας και δράσεων που μπορούν να δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στο Δήμο μας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην τραγωδία της 23ης Ιουλίου και τις συνέπειες αυτής. Για την κατάσταση που επικρατεί 6 μήνες μετά καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυρόπληκτοι συμπολίτες μας. Τους τρόπους που πρέπει να αξιοποιηθεί με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα η αλληλεγγύη που εκδηλώθηκε στον τόπο μας έπειτα από το τραγικό γεγονός.

Τα χρήσιμα συμπεράσματα από την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε θα ληφθούν υπόψη στην κατάρτιση του προεκλογικού προγράμματος της “Συμμαχίας Δημιουργίας”.

Ευχαριστούμε τονίζεται στο Δελτίο Τύπου την πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας – Πικερμίου Δέσποινα Γκικάκη καθώς και τα μέλη της για την φιλοξενία και τον ειλικρινή διάλογο.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων με τους φορείς του Δήμου μας συνεχίζεται.