Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημήτρης Καρασταμάτης:
Ώρα για
ψήφο ανάπτυξης


Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες, εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά 2019 με υγεία, δύναμη, ελπίδα .

Και να συνειδητοποιήσουμε επιτέλους αυτό που όλοι έχουμε μέσα μας ότι θα είναι ο μοχλός επιτυχίας για όλους ! Την πίστη στις ιδέες της πατρίδας και τον σεβασμό στις αξίες του τόπου που μοιραζόμαστε. Θέλω να καλέσω όλες και όλους να συμπορευθούν σ'αυτόν τον αγώνα με γνώμονα το κοινό καλό που περνάει από τον αλληλοσεβασμό,την αγάπη για το περιβάλλον,την αρμονική συνύπαρξη με τα ζώα και την προβολή των πολιτιστικών μας θησαυρών μέσα από εκδηλώσεις που να επικεντρώνονται στους νέους μας,γιατί πάνωσ' αυτούς πρέπει να χτίζεται το μέλλον! Είμαι υπέρμαχος της ενεργούς θέσης των νέων στα κοινά! Αλήθεια, τους ρώτησε την γνώμη τους ποτέ κάποιος από τους διοικούντες; Η παραταξή μας "Δύναμη Ανάπτυξης" είναι πανέτοιμη για να αντεπεξέλθει με τα στελέχη της τα εμπόδια. Γιατί πρέπει να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα στον τόπο μας με αληθινό έργο, τιμιότητα και συνέπεια. Έργο για όλους και όχι για λίγους. Σε αυτή την προσπάθεια όλοι οι συμπολίτες και ειδικά παρατάξεις με ήθος και ιδέες θα είναι ευπρόσδεκτοι στην νέα Δημοτική Αρχή. Μια Δημοτική Αρχή μακριά από αγκυλώσεις του παρελθόντος, ''δεινοσαύρους'' , ''τζάκια'' και ''τσιφλικάδες''. Μια Δημοτική Αρχή που θα διέπεται από πνεύμα συνεργασίας, χωρίς στεγανά και με ανοικτό το δωμάτιο της εξουσίας.Όχι κλειδωμένο από παρέες. Τώρα είναι η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή. Για να ανοίξουμε τον δρόμο στην ανάπτυξη. Στην εξωστρέφεια. Στην καινοτομία. Η Ραφήνα και το Πικέρμι αξίζουν τα καλύτερα. Τώρα είναι η ώρα για ψήφο δύναμης και ανάπτυξης.

Ο Δημήτρης Καρασταμάτης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ''Δύναμη Ανάπτυξης'' του Ανδρέα Βασιλόπουλου

ΑΡΘΡΟ από την εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο''