iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Α. Βασιλόπουλος:
Όχι σε
πισώπλατα σχέδια


Αναστάτωση δημιουργεί στην τοπική μας κοινωνία η φημολογία περί διάσπασης του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου υπογραμμίζει σε δελτίο Τύπου ο Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου σημειώνει.

Μετά την πρόσφατη συνένωση Ραφήνας και Πικερμίου με τον Καλλικράτη, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια όλοι οι κάτοικοι να συνυπάρξουν ως μέρος ενός ενιαίου Δήμου και δεν επιτρέπεται ηθικά και διοικητικά στους αρμοδίους ούτε καν να σκέφτονται σενάρια διάσπασης. Ξεκάθαρα θέλω να δηλώσω την αντίθεσή μου στις σπασμωδικές αυτές ενέργειες που εξυπηρετούν μόνον το συμφέρον των λίγων.

Καλώ όλους τους εμπλεκόμενους, τον Υπουργό κ. Χαρίτση (λόγω αρμοδιότητας), τον Υπουργό κ. Σπίρτζη (λόγω της έντονης πρόσφατης εμπλοκής του με την περιοχή μας) και τον Δήμαρχο κ. Μπουρνούς, να πουν ξεκάθαρα τι σχεδιάζουν ή τι γνωρίζουν ότι σχεδιάζεται από την κυβέρνηση πίσω από την πλάτη των πολιτών. Εάν πάλι οι φήμες είναι ανυπόστατες, πρέπει άμεσα να τις διαψεύσουν. Δεν νοείται άσκηση πολιτικής με κρυφές ατζέντες και μυστικότητα, ούτε πολιτικοί που δεν σέβονται τους πολίτες, ειδικά σε μία περιοχή που δοκιμάστηκε από τις πυρκαγιές όσο καμία άλλη.