Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ''πρώτο τραπέζι
πίστα'' της
Νέας Δημοκρατίας


Σε κάθε εκδήλωση υπάρχει το λεγόμενο ''πρώτο τραπέζι πίστα''.

Το καλό τραπέζι δηλαδή που κάθονται οι πιο επίσημοι από τους επίσημους. Στην κοπή της πίτας της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας Πικερμίου το καλό τραπέζι φυσικά ήταν για τους βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής και τα υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος. Γεωργία Μαρτίνου, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (από άλλη περιφέρεια αλλά καλεσμένη), Μάκης Βορίδης, Γιώργος Βλάχος, Βασίλης Οικονόμου (επικρατείας), Κώστας Τσιάρας και Γιώργος Πατούλης (δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης).

Στο ίδιο τραπέζι κάθισε και ο υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός φυσικά όχι απρόσκλητος αλλά κατόπιν επιθυμίας τόσο της προέδρου της Τ.Ο. Δέσποινας Γκικάκη, αλλά και των υπολοίπων βουλευτών και στελεχών με τους οποίους ο κ. Λιβαθινός συνδέεται με δεσμούς φιλίας, σεβασμού και εκτίμησης. Φυσικά της ίδιας εκτίμησης χαίρει από βουλευτές και στελέχη όλων των δημοκρατικών κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου.

Όλοι είχαν έναν μια ωραία ανάμνηση από την εποχή που ο κ. Λιβαθινός αγωνιζόταν με τον Παναθηναικό και την εθνική ομάδα, αλλά και μια ευχή ''με το καλό δήμαρχος", καθώς στο προσωπό του βλέπουν έναν άξιο άνθρωπο με εντιμότητα, όρεξη για δουλειά και σοβαρότητα.