iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Ασύλληπτη απάντηση
του Π. Πολλάκη
για το κάπνισμα


Προσποιούμενος ότι δεν κατάλαβε ότι ο επίτροπος τον εγκάλεσε ότι δεν σέβεται τους γύρω του, ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook ότι δεν πρόκειται να κόψει το τσιγάρο!

Έτσι αντέδρασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μετά την οργισμένη δήλωση του ευρωπαίου επιτρόπου αρμόδιου για θέματα υγείας σχετικά με τη φωτογραφία που δείχνει τον Πολάκη να καπνίζει κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας όχι μόνο δεν απολογείται για την πράξη του, υποστηρίζει ότι την φωτογραφία την τράβηξε κρυφά κάποιος εκπρόσωπος εταιρείας υγειονομικού υλικού και κατηγορεί τον επίτροπο ότι δεν γνωρίζει το έργο που έχει επιτελέσει στο υπουργείο Υγείας. Το τσιγάρο θα το κόψω όταν επιλέξω εγώ αναφέρει με το γνωστό ύφος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Στην ίδια ανάρτηση εξαπολύει επίθεση και κατά του Δημήτρη Αβραμόπουλου γράφοντας: «Ρώτα έναν συνάδελφο σου από την Ελλάδα, εκεί στην ευρωπαϊκή επιτροπή ,(φοράει και γραβάτα πάντα) πόσα τους έδινε κάθε χρόνο για προβολή μηνυμάτων της αντικαπνιστικής εκστρατείας τα οποία έπρεπε να προβάλουν δωρεάν!"

 !