Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση της Συμμαχίας
Δημιουργίας με
την ''Ωκεανίδα''


Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το Δ.Σ. του Συλλόγου “Ωκεανίς” του οικισμού Διώνης του Πικερμίου, για την ωραία και εποικοδομητική συνάντηση που είχε πρόσφατα με εμένα και τους συνεργάτες μου, στα πλαίσια του διαλόγου της «Συμμαχίας Δημιουργίας» με τους φορείς και τους Συλλόγους της περιοχής, τονίζει σε Δελτίο Τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Δαμιανός Φαφούτης.

Στη συνάντηση έγινε διεξοδική αναφορά στα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και τους κατοίκους της, αλλά και ουσιαστικός διάλογος πάνω στις θέσεις και τις προτάσεις του Συνδυασμού μας, τόσο για την περιοχή όσο και γενικότερα για το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας, δημοτικής συγκοινωνίας, αλλά και γενικότερα θέματα της καθημερινότητας. Κοινή μας πεποίθηση οι πολλές προοπτικές βελτίωσης της ποιότητας ζωής του οικισμού της Διώνης και πολλές από τις προτάσεις που ακούστηκαν θα συμπεριληφθούν στο τελικό μας πρόγραμμα. Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα, η «Συμμαχία Δημιουργίας για τη Ραφήνα και το Πικέρμι» δίνει άμεση προτεραιότητα στο διάλογο με τους δημότες αλλά και στην ουσιαστική συμμετοχή τους. Το ίδιο ακριβώς θα κάνουμε και ως Δημοτική Αρχή.