Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δ. Καρασταμάτης
για την ''καραμέλα''
της ενότητας


 
 
 
Συνδημότισσες και συνδημότες, αγαπητοί φίλοι. Με χαρά μου σας ξαναβρίσκω μέσα από τις φιλόξενες σελίδες του ''Πρωτοσέλιδου'' και πρωτίστως επιθυμώ να σας ευχαριστήσω δημοσίως όλες και όλους, εκατοντάδες πλέον, για την συμπαράσταση σας στα πιστεύω μου και το νέο μοντέλο διοίκησης του δήμου Ραφήνας Πικερμίου, το οποίο προτείνουμε.
Με σεβασμό στις αξίες , ήθη, έθιμα και παραδόσεις του τόπου μας σε συνδυασμό με τις φρέσκες ιδέες και δράσεις που θα αναδείξουν τον Δήμο μας σε υπόδειγμα λειτουργίας και γνώμονα την αξιοκρατία, ίσες ευκαιρίες, ομοψυχία, πλήρη διαφάνεια, (ναι υπάρχει και στην πράξη αυτό), αλληλοσεβασμό και αγάπη!
 
Οφείλω όμως να στηλιτεύσω ορισμένους που αντέγραψαν την αποψή μου για Δημοτική Αρχή εθνικής ενότητας, εδώ και τρεις μήνες και την προβάλλουν τώρα λίγο πριν τις εκλογές ως ευαγγέλιο Σωτήρων του Δήμου μας. Η γνωστή ''καραμέλα'' που πιπιλίζουν μέχρι να λιώσει...
 
Τους ειλικρινείς και άδολους τους καλώ να συστρατευθούν στον αγώνα αυτό και τους άλλους να γυρίσουν σπίτι τους και να σκεφθούν με τις συνειδήσεις τους. Άραγε, κοιμούνται ήσυχα τα βράδια?
 
Φίλες και φίλοι ας παραμερίσουμε τις μικρές διαφορές μας και ας απομονώσουμε το παρασιτικό και τυχοδιωκτικό κομμάτι  της τοπικής αυτοδιοίκησης! Πώς? Με την ιερή ψήφο μας, για το καλό του τόπου. Ενός τόπου που το περιβάλλον, ο σεβασμός στα αδέσποτα ζώα και ο Πολιτισμός θα είναι ο άξονας που μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλο, τη σύζυγό μου Βαλερί Βασιλικού, τις ομάδες δράσης μας και φυσικά όλες και όλους εσάς.
 
Για το αναλυτικό πρόγραμμά μας θα σας καλέσουμε για παρουσίαση πολύ σύντομα. Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα με αλήθειες, προοπτική και πάνω απ όλα εντιμότητα. Με θέσεις που μπορούν να υλοποιηθούν και όχι ψεύτικες υποσχέσεις. Ρεαλιστικό και αποτελεσματικό. Όχι ''βιτρίνα'' και μεγάλα κούφια λόγια.
 
Είμαι , όπως και όλοι στην ομάδα μας με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, στην απόλυτη διάθεσή σας, να συζητήσουμε από κοντά τα προβλήματά σας και τις προτάσεις σας.
 
Το Καλό και με την βοήθεια Του Θεού θα νικήσει! Για να οδηγηθούν η Ραφήνα και το Πικέρμι στη νέα σύγχρονη εποχή όχι ως ουραγοί, αλλά ως πρωταγωνιστές!
 
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗΣ είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ''Δύναμη Ανάπτυξης'' Ραφήνας Πικερμίου
 
ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ Εφημερίδα Πρωτοσέλιδο