Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι απαντά για
τα ζώα ο
Βαγγέλης Μπουρνούς


''Η αγάπη μας για τα ζώα είναι ειλικρινής και ανιδιοτελής" απαντά αιχμηρά μέσω της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr ο Βαγγέλης Μπουρνούς σε αιτιάσεις του Ανδρέα Βασιλόπουλου.

Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου τονίζει πως ο δήμος είναι πάντα δίπλα στα ζώα με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. "Με ιδίοις πόροις εξασφαλίζουμε ιατρική φροντίδα, εμβολιασμούς, σίτιση και ό,τι άλλο χρειάζονται τα αδέσποτα που αποτελούν πυλώνα του πολιτισμού των ανθρώπων" προσθέτει ο κ. Μπουρνούς.

"Χαρίζουμε στον κ. Βασιλόπουλο την άστοχη εκμετάλλευση των φιλοζωικών αισθημάτων των πολιτών και τον αφήνουμε στον μικρόκοσμο της ανούσιας πολιτικής στόχευσης στο συγκεκριμένο θέμα. Η Δημοτική Αρχή αποδεδειγμένα δείχνει τη φροντίδα της στα ζώα και είναι ο μόνος δήμος της ευρύτερης περιοχής με καταφύγιο που φιλοξενεί δεκάδες αδέσποτα. Σύντομα εκπονείται και πρωτοποριακό πρόγραμμα υιοθεσίας των τετράποδων φίλων μας, ενώ θυμίζω στον κ. Βασιλόπουλο πως προσφάτως ο δήμος μερίμνησε και για την καθαριότητα των δρόμων με τα ειδικά κουτιά που περιέχουν χαρτονένιο ''φαρασάκι'' για τις ακαθαρσίες, σε πολλά σημεία της Ραφήνας και του Πικερμίου".

Ο κ. Βασιλόπουλος ας είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά καταλήγει ο κ. Μπουρνούς.