Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Β. Μπουρνούς: Σε
πανικό Φαφούτης
και Βασιλόπουλος


Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη σχολιάζει καυστικά ο Βαγγέλης Μπουρνούς τις αντιδράσεις των υποψηφίων δημάρχων κυρίων Φαφούτη και Βασιλόπουλου για τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής.
Ο κ. Μπουρνούς σημειώνει. Ο κ. Βασιλόπουλος και ο κ. Φαφούτης συνεργάστηκαν για να καταγγείλουν συγχρονισμένα τον επικείμενο απολογισμό μου, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Αύρα, ως Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου.
Χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα οτι θα έπρεπε πρώτα να κάνω απολογισμό στις κλειστές αίθουσες του Δημοτικού Συμβουλίου προσπαθούν να ακυρώσουν την ανάγκη ενημέρωσης των Δημοτών.
Τους ενημερώνω οτι
Α) Ο απολογισμός στις κλειστές αίθουσες του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί όπως ορίζει ο νόμος, τον οποίο τους συνιστώ να διαβάσουν καλύτερα. 
Β) Πρώτα όμως και πριν από αυτό, θα ενημερωθούν όλοι οι δημότες για το σημαντικό έργο που για πρώτη φορά έχει γίνει μετά από πολλά χρόνια στο Δήμο μας.
Γ) Επίσης τους ενημερώνω ότι τα έξοδα της εκδήλωσης ενημέρωσης των πολιτών βαρύνουν το πρόσωπό του δημάρχου και όχι τον Δημοτικό προϋπολογισμό. 
Αντιλαμβάνομαι τον πανικό τους και τους συστήνω αντί να προσπαθούν να αποκρύψουν την αλήθεια απο τους Δημότες, να κάνουν για πρώτη φορά στη ζωή τους εποικοδομητική αντιπολίτευση.
Αντιλαμβάνομαι πάντως πλήρως, τόσο την απόγνωση όσο και την πολιτική δυστυχία τους.
Τους εύχομαι ολόψυχα δύναμη και κουράγιο...