iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με τη
χαμένη οικογένεια
στον Γεροπόταμο


Να ηρεμήσει ο Γεροπόταμος ώστε να ξεθολώσουν τα νερά και να πέσει η ορμή τους, περιμένουν σήμερα τα σωστικά συνεργεία στην Κρήτη, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της τετραμελούς οικογένειας που αγνοείται από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Τα σωστικά συνεργεία χρησιμοποιούν τηλεσκοπικό γερανό, χτενίζοντας όλη την ευρύτερη περιοχή στον Γεροπόταμο Μεσαρας, στο Τυμπάκι, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν την 30χρονη γυναίκα με τον σύζυγό της, την αδερφή της και την μητέρα της. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν επιχειρώντας να γυρίσουν στο σπίτι τους μετά από γλέντι παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, όπως οι ίδιοι ενημέρωσαν τις αρχές πριν χαθούν τα ίχνη τους, και έκτοτε αγνοείται. 

Η 30χρονη Ρ.Τ., ο 29χρονος σύζυγός της Κ.Γ., η 21χρονη αδερφή της Μ.Τ. και η 58χρονη μητέρα της Μ.Χ., από το Καλό Χωριό Λασιθίου βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου στις Μοίρες, προκειμένου να παραβρεθούν σε γλέντι. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα κι ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς, αποφάσισαν να φύγουν. Μερικά λεπτά αργότερα, πρώτη η 30χρονη κάλεσε την άμεση δράση ζητώντας βοήθεια, λέγοντας σύμφωνα με πληροφορίες: «Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε»!

Την ώρα εκείνη ξεκίνησε η γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού τους, που μέχρι στιγμής όμως δεν έχει αποτελέσματα για την άτυχη οικογένεια, καθώς το μόνο που έχει εντοπιστεί είναι ένα τμήμα του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε παντρευτεί το περασμένο καλοκαίρι με πολιτικό γάμο, και είχε αποκτήσει ένα μωρό, που όμως δεν ήταν μαζί τους το μοιραίο βράδυ.