iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Τραγική αυλαία με
τους αγνοούμενους
στην Κρήτη


Το αυτοκίνητο της οικογένειας που αγνοείται από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Κρήτη εντοπίστηκε από τις ομάδες έρευνας το πρωί της Δευτέρας, στην κοίτη του Γεροπόταμου και λίγη ώρα αργότερα οι ομάδες διάσωσης εντόπισαν μέσα δύο νεκρούς, ενώ εντοπίστηκαν και οι άλλοι δύο, συνολικά τέσσερις. 

Το όχημα εντοπίστηκε περίπου 1-2 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε γίνει η μοιραία κλήση βοήθειας προς τις αρχές από την 30χρονη γυναίκα που επέβαινε σε αυτό με τον άντρα της, την αδερφή της και την μητέρα της.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν στο αυτοκίνητο βρίσκονται και οι δύο ακόμα αγνοούμενοι ή σε ποιους ανήκουν οι δύο σοροί που έχουν εντοπιστεί. 

Ειδικός γερανός βρίσκεται στο σημείο ώστε το όχημα, το ποίο ήταν θαμμένο στα τρία μέτρα, να ανασυρθεί από τον λασπωμένο βυθό. 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το αμάξι είχε θαφτεί με το μπροστινό μέρος  βυθισμένο στο βυθό, με αποτέλεσμα, οι διασώστες να το τραβούν από το πίσω μέρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διασώστες έχουν δει, κατά τη διάρκεια της ανάσυρσης, δύο κεφάλια στο πίσω κάθισμα, χωρίς ωστόσο να μπορούν να δουν, μέχρι αυτή την ώρα, αν υπάρχουν και τα άλλα δύο άτομα μέσα στο αμάξι.