Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Βασίλης Πιστικίδης
για τον απολογισμό
του δήμου


Ο "απολογισμός" του Δημάρχου για το 2017-18, σαφώς ενταγμένος στην προεκλογική του παραταξιακή τακτική της δημιουργίας εντυπώσεων, κατέδειξε μια καινοφανή λογική στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου μας, υποστηρίζει σε Δελτίο Τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος  Ραφήνας Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης.

Ότι μπορούν κάποιοι να οικειοποιούνται ως αποκλειστικά δικό τους, ένα έργο που στην ουσία ανήκει σε περισσότερες από μία παράταξη, σε περισσότερους από έναν Δήμαρχο.

Δεν πρόκειται να μετρήσουμε με την μεζούρα ποιός στήριξε περισσότερο μια πορεία προς το μέλλον, όταν σε πολλές κρίσιμες αποφάσεις όχι μόνο οι δύο παρατάξεις της πλειοψηφίας αλλά και οι άλλες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου συναίνεσαν.

Θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι δεν είναι στα μέτρα μας τέτοιες λογικές και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο της τοπικής δημοκρατίας, δηλαδή να πολιτεύεται κάποιος σεμνά και με αξιοπρέπεια.

Μένουμε σταθεροί στις αξίες και στις αρχές μας. Παλεύουμε καθημερινά για το καλό το Δήμου μας, για την Ραφήνα και το Πικέρμι που αγαπάμε, για τις πόλεις που αξίζουμε.