Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαγγέλης Μπουρνούς:
''Κάθε ημέρα δίνουμε
στους πολίτες''


''Κάθε ημέρα δίνουμε ως Δημοτική Αρχή αυτό που ζητούσαν εδώ και χρόνια" τόνισε σε συνέντευξή του ο Βαγγέλης Μπουρνούς στο Contra channel.

Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή ''εκλογές 24. gr'' σημείωσε πως ζητάμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης των δημοτών στις εκλογές για να συνεχίσουμε το έργο μας. Αναφερόμενος στις πυρόπληκτες περιοχές Κόκκινο Λιμανάκι και Νέο Βουτζά υπογράμμισε πως είναι προτεραιότητα να ξαναδώσουμε ζωή στους οικισμούς που ισοπεδώθηκαν από τη φωτιά. Σε δύο χρόνια οι περιοχές αυτές θα είναι πάλι όρθιες εκτίμησε ο κ. Μπουρνούς και πρόσθεσε ''πρέπει επίσης να αλλάξουμε το επιχειρηματικό μικροκλίμα. Επανεπενδύουμε τα εσοδά μας από τα τέλη για την τόνωση της αγοράς''.

Ο δήμαρχος τέλος επισήμανε για την προεκλογική περίοδο. ''Πρέπει να δείξουμε δείγματα πολιτικού πολιτισμού. Οι συνεργασίες θα είναι απαραίτητες με τον Κλεισθένη και ελπίζω στην επόμενη ημέρα της κάλπης να μην υπάρχουν δυσλειτουργίες στον δήμο μας. Δεν μπορεί τη μία ημέρα να κατηγορείς κάποιον για κλέφτη και την επόμενη να του δίνεις το χέρι''...