iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Ο Νίκος Σίμος
μαζί με τον
Δαμιανό Φαφούτη


Η ''Συμμαχία Δημιουργίας'' Ραφήνας Πικερμίου ανακοινώνει τη συμπόρευση με τον Νίκο Σίμο στις δημοτικές εκλογές. Η επιστολή του κ. Σίμου

Μεγαλώνοντας έρχεται η στιγμή που καλούμαστε να αποφασίσουμε για τον τόπο που θέλουμε να ζήσουμε, για τον τόπο που θεωρούμε ιδανικό για να στεριώσουμε την οικογένεια μας. Τον τόπο που τον περιγράφουμε στα παιδιά μας, τους συγγενείς, τους φίλους μας, με μία λέξη. Τη λέξη «Σπίτι»

Ζώντας τα τελευταία χρόνια τη διολίσθηση και την παρακμή του τόπου που ονομάζω σπίτι μου, κατάλαβα πως έχουμε βρεθεί σε μία πορεία με τέρμα τον αφανισμό αυτού για το οποίο αγαπήσαμε τον τόπο μας, τον τόπο που ονειρευτήκαμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν.

Αναζητώντας τη θεραπεία για τον άσχημο δρόμο που είχε πάρει ο τόπος που αγαπώ, που όλοι αγαπάμε, συζητώντας με τον Δαμιανό, ένιωσα πως η προοπτική του τόπου δεν είχε χαθεί. Όταν βεβαιώθηκα για αυτό που είχα καταλάβει για τον Δαμιανό, αποφάσισα να γίνω μέλος της ομάδας του. Της ομάδας που επιδιώκει έντιμα, την ελπίδα για έναν ομορφότερο τόπο και μία καθαρή, διαφανή διοίκηση.

Της ομάδας που ζωντανεύει την ελπίδα και την προοπτική για μία καλύτερη ζωή