Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τάσος Ζαφειράκης:
Ερχόμαστε
στο ''εμείς''


Πέρασαν αρκετά χαμένα χρόνια και στις εκλογές του Μαΐου δεν πρέπει να επαναληφθούν τα ίδια ακριβώς λάθη τονίζει σε ανοικτή επιστολή του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Συμμαχία Δημιουργίας Ραφήνας Πικερμίου Τάσος Ζαφειράκης.

Αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι πολύ σημαντικές και είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξουν πολλά στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Επιβάλλεται να αναδειχτούν ικανοί και έντιμοι άνθρωποι που θα έχουν τη διάθεση για προσφορά στο τόπος τους και όχι το προσωπικό και βιοποριστικό τους συμφέρον.

Αυτά τα χαρακτηριστικά πληρεί μόνο ο επικεφαλής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», με πολλά έτη αγώνων και δράσεων  στα κοινά  της τοπικής αυτοδιοίκησης, Δαμιανός Φαφούτης.

Για το λόγο αυτό ανταποκρίθηκα αμέσως στο κάλεσμα του και είμαι αποφασισμένος να συμβάλω κι εγώ με τις όποιες δυνάμεις και δυνατότητες διαθέτω,  για  το καλό του τόπου μας.

Ήρθε πλέον η ώρα να αφήσουμε το «εγώ» και να έρθουμε στο «εμείς»!

Εμείς, λοιπόν ως «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» έχουμε τις γνώσεις, έχουμε τις δυνατότητες, γνωρίζουμε τις ανάγκες και λέμε όχι άλλο στην αδράνεια και στα λάθη του παρελθόντος.

Μπορούμε να πάμε όλοι  μαζί  και αποφασιστικά μπροστά!