Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Paco: ''Με
συναρπάζουν
οι αγωνιστές''


Ο Προκόπης Πολίτης πιο γνωστός με το καλλιτεχνικό του Paco, αναπτύσσει με ταχύτητα τις καλλιτεχνικές και επιχειρηματικές του δράσεις στη Ραφήνα.
Με ''μουσικό'' στρατηγείο το Paco's project διοργανώνει και θεματικές βραδιές εκτός από την ''κλασική'' λειτουργία του πρωτοποριακού σε αισθητική music bar. Πριν λίγους μήνες έκανε και μία...''εκτόξευση'' δημοτικότητας με τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σόου ''the voice'' του Σκάι. Ο Paco μας μίλησε για όλα και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον!
 
Τι είναι αυτό που σε οδήγησε στον καλλιτεχνικό δρόμο?
Η ευαισθησία της μητέρας μου και του δασκάλου μου στην κιθάρα. Αντί να με μαθαίνει κιθάρα, έπαιζε αυτός κι εγώ τραγουδούσα! Βέβαια ήμουν μόνο τεσσάρων ετών και δεν είχα τη δυνατότητα να κρατήσω την κιθάρα, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας μου μουρμούριζα σκοπούς πριν μιλήσω κι έτσι ήταν αναπόφευκτος αυτός ο δρόμος.
Οικογένεια, τραγούδι, παιδικές αναμνήσεις, Ραφήνα - με ποιά σειρά είναι στην ψυχή σου?
Τραγούδι, παιδικές αναμνήσεις και οικογένεια, το ''μαξιλάρι μου'' υπέροχες στιγμές, ώρες ευτυχίας. Όσο για τη Ραφήνα ένα ευλογημένο τοπίο που αγάπησα και μένω με την οικογενειά μου και ασκώ την επιχειρηματική και καλλιτεχνική μου δράση.
Γιατί η Ραφήνα έγινε ο τόπος σου μετά από την Αθήνα?
Τυχαία μετά από τον σεισμό του 1999, βρεθήκαμε οικογενειακώς στη Ραφήνα και μας μάγεψε! Το τοπίο, η θάλασσα, οι άνθρωποι. Μείναμε προσωρινά στην αρχή, αλλά έγινε μόνιμη κατοικία.
Πώς ονειρεύεσαι το Paco s Project τα επόμενα χρόνια?
Ένα όμορφο, ζωντανό κύτταρο ψυχαγωγίας της πόλης μας με πολλές μορφές καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, όπως μουσική, τραγούδι, θέατρο, μικρογραφία μιούζικαλ, θεατρικό εργαστήρι για παιδιά και μεγάλους...
Θα μπορούσες να ξεχωρίσεις τα 5 κορυφαία τραγούδια της ζωής σου?
Πάνω απ όλα ''το πέρασμα'' του Αλκίνοου Ιωαννίδη, το my way του Φρανκ Σινάτρα, το ''Δίχτυ'' του Σταύρου Ξαρχάκου σε ποίηση Νίκου Γκάτσου,''η αγάπη όλα τα υπομένει'' του Κώστα Χατζή και ''βάλαμε φωτιά στα φρένα'' του Θάνου Μικρούτσικου. 
Τι σου δίνει αισιοδοξία, ελπίδα για το μέλλον?
Αν κάτι μου δίνει αισιοδοξία είναι η Πίστη μου στον Θεό και η αγάπη σε αυτό που κάνω. 
Στην εποχή της ιλιγγιώδους ταχύτητας και της τεχνολογίας έμεινε κάτι αγνό όπως τα παλιά χρόνια και αν ναι ποιό είναι αυτό?
Για να είμαι ειλικρινής η εποχή που περιγράφεις, δεν μπορεί να διατηρήσει την αγνότητα και παιδικότητα. Ευτυχώς στα μάτια των γιών μου με την αθωότητα που έχουν με ταξιδεύει στον παράδεισο του μικρού Paco και ευχαριστώ τη συζυγό μου που μου τους χάρισε!
Ποιοί άνθρωποι σε συναρπάζουν?
Οι αγωνιστές. Αυτοί που κοιτάνε ψηλά, που δεν τους οδηγεί το εγώ τους, έχουν ανοικτό μυαλό και καρδιά και τη γνώση, ότι πάνω απ αυτούς υπάρχει κάποιος Θεός. Εγώ τον ονομάζω Ιησού Χριστό. 
Ποιά είναι η φιλοσοφία της ζωής σου?
Το εγώ είναι ο εχθρός μου και όσο καλύτερα το γνωρίζω τόσο ευκολότερα το νικάω. Κατά τα άλλα μεγάλο απόφθεγμα είναι ''το γνώθι σαυτόν''...
Σε ευχαριστώ
Κι εγώ
 
To Paco’s Project βρίσκεται στη Ραφήνα, επί της Λεωφόρου Φλέμινγκ 54. Τηλέφωνο 22944 00444 
 
ΠΗΓΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ Εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο''