Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δ. Καρασταμάτης
για τη διαφάνεια
στη διοίκηση


Αγαπητές συμπολίτισσες  αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι
Με χαρά επικοινωνώ πάλι μαζί σας για μοιραστούμε τις σκέψεις μου, τις ευαισθησίες μου, τα σχέδια μου ορμώμενος από την διανομή του φυλλαδίου της ''Δύναμης Ανάπτυξης''  για τον απολογισμό του έργου μας κατά την διάρκεια της αντιπολίτευσης, που μας έδωσε την ευκαιρία να δείξουμε ποιοι είμαστε και γιατί συμπορευόμαστε με τον υποψήφιο δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλο, κύριο εμπνευστή και συμπαραστάτη.
Πριν αναφερθούμε στο πρόγραμμά μας , κρίνω άκρως σημαντικό να ξεκινήσουμε από το μοντέλο διοίκησης που μας εκφράζει και αυτό δεν είναι άλλο από δύο θεμελιώδεις αρχές της Δημοκρατίας μας που τόσο ταλαιπωρείται.
Απόλυτη διαφάνεια και ισοτιμία! Ενότητα και όχι διχασμός, θεμέλια του οικοδομήματος διακυβέρνησης ενός τόπου και όχι μόνο!
Ο τομέας ενδιαφέροντός μου είναι εμπνευσμένος από σεβασμό στο περιβάλλον με πρόγραμμα και άμεσα έργα ουσίας και όχι ''θα'' η προεκλογικά  ''πασαλείματα'' για λόγους εντυπώσεων.
Σεβασμό στα αδέσποτα ζώα με κάθετες δράσεις βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσής τους. Ο φιλόζωος δεν είναι ούτε γραφικός ούτε περιθωριακός. Είναι άνθρωπος με μεγάλη καρδιά και γεμάτος αγάπη, και κορόιδο δεν πιάνεται από ψηφοθηρικούς κυνηγούς.... 
Θα το αποδείξουμε στην πράξη και η ώρα αυτή είναι κοντά!
Σεβασμό στις αξίες, αρχές και παραδόσεις αυτών που δημιούργησαν τον τόπο που αγαπάμε και ζούμε.
Σεβασμό στις νέες ιδέες, μορφές τεχνολογίας και προγράμματα.
 
Σεβασμό στον πολιτισμό μας με ανάδειξη του Ελληνισμού που τόσο υποφέρει τελευταία, με σειρά δράσεων και έργων που θα απευθύνονται κυρίως στους νέους μας που οι περισσότεροι βρίσκονται σε απόγνωση και μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ και να επαναφέρουμε τον διάλογο. Γόνιμο και καθημερινό με αυτούς και με όλες βέβαια τις κατηγορίες συμπολιτών μας.
 
Και τέλος σεβασμό στον εαυτό μας και στο λειτούργημα που φιλοδοξούμε να ασκήσουμε, τιμώντας την ιερή ψήφο των πολιτών.
 
Έτσι όλες και όλοι μαζί , με σύμπνοια και αγάπη μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια και να πούμε: Νίκη για τη Ραφήνα μας και το Πικέρμι μας!
 
Ο Δημήτρης Καρασταμάτης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου με τη '' Δύναμη Ανάπτυξης''
ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ Εφημερίδα Πρωτοσέλιδο