Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση του
Δαμιανού Φαφούτη
με συλλόγους


Μαζί με τους συνεργάτες μου Ζωγραφιά (Έφη) Γιακουβάκη, Γιάννη Μαγκαφώση και Τάκη Κουζή είχαμε συνάντηση εργασίας με τους προέδρους και τα μέλη των συμβουλίων των συλλόγων “Μελτέμι” και “Νηρέα – Πρωτέα” τονίζει σε Δελτίο Τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Δαμιανός Φαφούτης.

Πρόκειται προσθέτει για ιδιαίτερα δραστήριους συλλόγους με συμμετοχή στα δημοτικά δρώμενα και ιδιαίτερη περιβαλλοντική συνείδηση. Επικεντρωθήκαμε σε θέματα ποιότητας ζωής, βιώσιμης ανάπτυξης και όλων αυτών των παρεμβάσεων που είναι απαραίτητες προκριμένου να εξασφαλιστούν τα υψηλά στάνταρ καθημερινότητας που αξίζουν οι κάτοικοι του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του “Μελτεμίου” Ανδρέα Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο του “Νηρέα – Πρωτέα” Ηλία Ταρναρά καθώς και όλα τα μέλη για τον δημιουργικό και ουσιαστικό διάλογο.

Το πρόγραμμα συναντήσεων με φορείς συνεχίζεται. Στόχος μας η συμμετοχικότητα όλων στην διαμόρφωση ενός ελπιδοφόρου και ρεαλιστικού προγράμματος δράσεων για την επόμενη τετραετία. Μια τετραετία όπου ο τόπος έχει ανάγκη να βγει από την στασιμότητα και την παρακμή.