Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχόλιο του
Γιώργου Χριστόπουλου
για τις διώξεις


Η ποινική ευθύνη καταγράφηκε, η πολιτική; Η άσκηση διώξεων, η δικαιολογημένη αγανάκτηση του κόσμου όπως εκδηλώνεται σε ΜΜΕ και η ανάδειξη του γεγονότος ότι μια Περιφερειάρχης και δύο δήμαρχοι μεταξύ των οποίων και ο κ. Μπουρνούς παραπέμπονται σε ανακριτή είναι γεγονός αναφέρει o Γιώργος Χριστόπουλος.

Και προσθέτει χωρίς να κατονομάζει αόριστα "όσο και εάν ορισμένα, ευτυχώς λίγα, τοπικά Μέσα προσπαθούν να αποκρύψουν την είδηση και να μετακυλήσουν την ευθύνη αλλού, η αλήθεια δεν κρύβεται"
Όπως επεσήμανα και στην χθεσινή μου τοποθέτηση στο δημοτικό συμβούλιο υπάρχει μείζον πολιτικό θέμα. Η ανάληψη πολιτικής ευθύνης δεν είναι μια απλή κουβέντα αλλά θα πρέπει να συνοδευτεί από συγκεκριμένες πράξεις! Αυτονόητες πράξεις όπως η παραίτηση. Δυστυχώς όμως στις ημέρες μας περισσεύει το θράσος και η κυνικότητα. Φτάσαμε στο σημείο να ακούμε από το στόμα του απερχόμενου Δημάρχου ότι «καλώς παραπεμφθήκαμε για να λάμψει η αλήθεια». Μα εάν ίσχυε η δική σας αλήθεια κ. Μπουρνούς εάν τα είχατε κάνει όλα τέλεια όπως μας λέτε δεν θα ήσασταν σήμερα κατηγορούμενος. Θα είχατε απαλλαγεί όπως οι τέσσερις για τους οποίους δεν ασκήθηκε δίωξη.