Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση της
Νέας Αρχής με
το ''Μελτέμι''


Στο πλαίσιο των επαφών της Δημοτικής Παράταξης Νέα Αρχή με τους συλλόγους του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου συνάντηση με τον Κατασκηνωτικό Συνεταιρισμό Υπαλλήλων Εταιρειών Πετρελαίου "ΤΟ ΜΕΛΤΕΜΙ Σ.Π.Ε."

Στη συνάντηση πήραν μέρος ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ και υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης καθώς και οι συνεργάτες του υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Μισοκοίλης, Γ. Χαχολάκης, Α Παλπατζής, Κ. Παροικάκης, και Γ. Δουβίτσας

Η σύσκεψη είχε στόχο την  αμοιβαία ενημέρωση επί θεμάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Κατασκήνωσης "ΜΕΛΤΕΜΙ" αλλά και ζητημάτων που έχουν σχέση με γενικότερα θέματα της περιοχής και του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Η συζήτηση έγινε σε θερμό κλίμα αμοιβαίας  κατανόησης και γόνιμης συνεισφοράς των συμμετεχόντων ώστε να συμπεριληφθούν προτάσεις και στόχοι στο πρόγραμμα της παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Α. Παπαδόπουλο και τα μέλη του ΔΣ, για την εποικοδομητική συζήτηση και δεσμευτήκαμε για λύσεις που θα βελτιώσουν όχι μόνο την καθημερινότητα των κατασκηνωτών αλλά θα δώσουν και προοπτική ώστε να συνεχισθεί η βιώσιμη οικολογική και περιβαλλοντική ανάπτυξη για το μέλλον.