Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Κ. Μπούφης
μαζί με τον
Στέργιο Τσίρκα


Υποψήφιος με την ''Πορεία πράξης'' του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Στέργιου Τσίρκα είναι ο Κωνσταντίνος Μπούφης. Τονίζει σε ανοικτή επιστολή του.

Γεννήθηκα στο Χαλάνδρι. Από μικρό παιδί, κάθε καλοκαίρι παραθέριζα στο Μάτι, καθώς η οικογένειά μου ήταν από τις πρώτες που εγκαταστάθηκαν σε αυτό τον παράδεισο. Από το 1995 μέχρι σήμερα ζω μόνιμα στο Μάτι με την σύζυγό μου Νίκη Βίσση-Μπούφη και τις τρεις κόρες μας Βέρα, Σοφία & Ανδριάννα.

Ακόμα και σήμερα, μήνες μετά την πλήρη καταστροφή της περιοχής μας, δεν σκεφτήκαμε λεπτό να εγκαταλείψουμε τον τόπο που αγαπάμε. Με ένα σπίτι ολοσχερώς κατεστραμμένο, με δεκάδες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, με ένα Δήμο που απουσιάζει παντελώς, κανένα μέλος της οικογένειας μας δεν σκέφτηκε να φύγει.

Απογοητευμένος και θυμωμένος με την ανύπαρκτη απερχόμενη διοίκηση του Δήμου, αποφάσισα να δράσω κυρίως γιατί το επιτάσσει η συνείδησή μου. Δηλώνω λοιπόν «παρόν» και πολιτεύομαι με τον συνδυασμό του Στέργιου Τσίρκα «Πορεία Πράξης», καθώς μας ενώνουν οι ίδιες σκέψεις για την επόμενη μέρα της περιοχής μας. Ήρθε η ώρα, ο Δήμος Μαραθώνα να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Την επόμενη ημέρα των εκλογών έχουμε σαν προτεραιότητα την δημιουργία «Γραφείου Ειδικού Σκοπού» στο Μάτι με μοναδικό στόχο την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών. Ο Δήμος θα σταθεί δίπλα σε κάθε πολίτη που «χτυπήθηκε» ανεξάρτητα του μεγέθους του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

  • Επαγγελματικά ασχολήθηκα με τα πρακτορεία τύπου ενώ υπήρξα συνιδιοκτήτης του «Σινέ Ρία»
  • Συνιδρυτικό μέλος του ΘΗΣΕΑ μετά την διάσπασή του από τον Εθνικό Νέας Μάκρης
  • Αθλητής στις ποδοσφαιρικές ομάδες Χαλανδρίου, Νέας Μάκρης, Τριγλίας και Θησέα
  • Γενικός αρχηγός του ΘΗΣΕΑ
  • Ιδρυτής και Πρόεδρος των ομίλων αντισφαίρισης Νέας Μάκρης (1997-2005)
  • 12 χρόνια μέλος του ΝΑΟΜΑ και τα τελευταία χρόνια αντιπρόεδρος

Λατρεύω τον αθλητισμό με τον οποίο ασχολούμαι τα τελευταία 30 χρόνια και σε τοπικό επίπεδο. Θεωρώ χρέος μου να ωθήσω με τις δυνάμεις μου την νεολαία της περιοχής μας στον αθλητισμό.

Με βασικά μου όπλα την πίστη, την ταπεινότητα και την εμπειρία μου πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω στην αναγέννηση του τόπου μας!