iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

11χρονοι χτύπησαν
και έκλεψαν
έναν 90χρονο!


Όλο και χαμηλώνει το όριο ηλικίας στην παρανομία, όπως φαίνεται από την βίαιη ληστεία σε βάρος ενός ηλικιωμένου που είχε γίνει το πρωί της Κυριακής, μέσα στο σπίτι του στην πόλη της Καβάλας.

Όπως αποδείχθηκε, δράστες ήταν τέσσερα πιτσιρίκια που το μικρότερο ήταν μόλις... 11 και το μεγαλύτερο 14 χρόνων!

Οι «άγουροι» κακοποιοί -που είναι όλοι Έλληνες- χτύπησαν την πόρτα του άτυχου 91χρονου και τον απασχόλησαν με διάφορες προφάσεις προσπαθώντας να τρυπώσουν μέσα. Όμως, εκείνος αντιλήφθηκε τους σκοπούς τους και τους εμπόδιζε, με αποτέλεσμα ο ένας 14χρονος να τον σπρώξει βίαια ρίχνοντάς τον στο δάπεδο! Αμέσως μετά, άρπαξε όσα χρήματα βρήκε στο εσωτερικό του σπιτιού και τράπηκε σε φυγή μαζί με τους τρεις συνεργούς του.

Ο 91χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύεται. Η ληστεία εξιχνιάστηκε χάρη στις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου ο 14χρονος δράστης, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ληστεία. Σε αυτήν περιλαμβάνονται και οι υπόλοιποι τρεις ανήλικοι οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν, αλλά και οι γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.