Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ελένη Κάκαρη
μαζί με τον
Στέργιο Τσίρκα


Η Πορεία Πράξης του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Στέργιου Τσίρκα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Ελένης Κάκαραη. Η επιστολή της

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Γραμματικό. Εδώ έχω όλες μου τις αναμνήσεις κι εδώ θέλω να συνεχίσω να ζω. Έχω εργαστεί στη Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης – Τμήμα Λογιστικής & Ανάλυσης Προϋπολογισμού (συλλογή οικονομικών δεδομένων, κατάρτιση, τήρηση, αναμόρφωση, παρακολούθηση ετήσιου προϋπολογισμού και πληρωμή ανάδοχων έργων & παρακολούθηση ΠΔΕ για τα Νομαρχιακά έργα, εκπόνηση διαδικασιών & έγκριση επιδοτήσεων για τουριστική προβολή). Είμαι μέλος τη Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατ. Αττικής της Νέας Δημοκρατίας.

Πιστεύω ότι πλέον τα μεγάλα οράματα, οι ιδέες, οι υποσχέσεις που λέγονται και δίνονται τόσα χρόνια πρέπει να πάρουν σάρκα κι οστά, γιατί οι συμπολίτες μου θα πρέπει να απολαμβάνουν την ποιότητα ζωής που τους αξίζει.

Στο Γραμματικό μας υπάρχει η ωρολογιακή βόμβα του ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ. Πιστεύω ότι οι αγώνες μας θα συνεχιστούν μέχρι να δικαιωθούμε. Δεν θα συμβιβαστώ ποτέ με τίποτε λιγότερο. Στον αγώνα αυτό θα δώσω μαζί με όλους τους συμπολίτες μου όλες τις δυνάμεις. Βάζω το συμφέρον του τόπου μας πάνω από οποιεσδήποτε μικροκομματικές πολιτικές και τακτικές με μόνο στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Γι’ αυτό πήρα την απόφαση να ενταχτώ στον συνδυασμό του Στέργιου Τσίρκα την Πορεία Πράξης. Γιατί ο Στέργιος έχει αποδείξει την αγάπη του και το μεράκι για τον τόπο μας.