iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Ο Κ. Τσίρκας
μαζί με τον
Στέργιο Τσίρκα


 

Ο Κωνσταντίνος Τσίρκας συμπορεύεται με την ''Πορεία Πράξης'' του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Στέργιου Τσίρκα.

Σημειώνει σε ανοικτή επιστολή.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποκτήσει διευρυμένες αρμοδιότητες και η δημοτική αρχή περισσότερες ευθύνες. Η περιοχή μας απλώνεται από τα ορεινά της Αττικής ως την θάλασσα. Για την διαχείριση του τόπου μας απαιτούνται υπερτοπικές δράσεις που θα αφορούν όχι μόνο τα αστικά κέντρα αλλά και τις αγροτικές περιοχές. Χρειάζονται ενιαίες και μελετημένες υποδομές που θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη. Χρειάζεται όραμα στον σχεδιασμό και εμπειρία στην εφαρμογή. Χρειάζεται συνετή διαχείριση πόρων.

Χρειάζεται υποστήριξη στον αγρότη και τον επαγγελματία, στον άνεργο και στο νέο επιχειρηματία, στη μητέρα και το παιδί, στο νέο και τον ηλικιωμένο. Χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε όλοι μαζί σοβαρά και υπεύθυνα για να εκμεταλλευτούμε αποτελεσματικά όλες τις ευκαιρίες που μας προσφέρονται.

Συντοπίτη, συντοπίτισσα,
κρίνω αναγκαίο για την ανάπτυξη του τόπου μας να συνεργαστώ με τον Στέργιο Τσίρκα, επικεφαλής της παράταξης «Πορεία Πράξης», γιατί έχει αποδείξει ότι έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και το ήθος που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου.

Σ ‘αυτές τις εκλογές η ψήφος σου είναι καθοριστική. Η ποιότητα ζωής, η ανάπτυξη, η προκοπή είναι στο χέρι μας. Σας ζητώ για άλλη μια φορά την ψήφο σας με μια και μοναδική δέσμευση απέναντί σας. Να μπει ο Δήμος μας σε τροχιά ανάπτυξης και να αποκαταστήσουμε την καθημερινότητα.