iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Ο Κ. Μεταξωτός
μαζί με τον
Νίκο Χατζηγιάννη


Ο Κωνσταντίνος Μεταξωτός συμπορεύεται με το ''βήμα στο μέλλον'' του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Νίκου Χατζηγιάννη.

Βιογραφικό σημείωμα.

Γεννήθηκε το 1992 και η καταγωγή του είναι Μικρασιατική. Από το 1998 κατοικεί μόνιμα στη Νέα Μάκρη την οποία και λατρεύει. Τελείωσε το γενικό λύκειο Νέας Μάκρης. Σπούδασε Φυσικοθεραπευτής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.) πρώην Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών, επικεντρώνοντας πάντα το ενδιαφέρον του στον κλάδο της υγείας στον οποίο και δραστηριοποιείται. Μιλάει Αγγλικά και έχει άριστη γνώση του ηλεκτρονικού υπολογιστή και των μέσων μαζικής δικτύωσης. 
Το 2018 δημιούργησε στη Νέα Μάκρη μαζί με τον συνεργάτη του Αντώνη Ρουγγέρη ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα φυσικοθεραπείας της Αττικής με την επωνυμία «Together We Move». Ασχολήθηκε με τον πολιτικό σχεδιασμό φοιτητικών εκλογών αλλά και στο επίπεδο βουλευτικών. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδριών και ημερίδων τόσο για την υγεία όσο και για την αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού. 
Είναι μέλος του πανελλήνιου συλλόγου φυσικοθεραπευτών, μέλος τους συλλόγου Μακρηνών-Λιβισιανών Νέας Μάκρης, μέλος του φιλοζωικού σωματίου και Εθελοντής αιμοδότης στο εθνικό κέντρο αιμοδοσίας. 

Είναι γιος του Αλέξανδρου και της Καλλιόπης Μεταξωτού και έχει 1 αδερφή και 2 αδερφούς, την Άννα-Μαρία, τον Βαγγέλη και τον Σωτήρη.