iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 23 Απριλίου 2024

Η Ξένια Μπρισίμη
μαζί με τον
Στέργιο Τσίρκα


Η Ξένια Μπρισίμη Καπανίκη συμπορεύεται με την ''Πορεία Πράξης'' του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Στλεργιου Τσίρκα.

Η ανοικτή επιστολή στους πολίτες.

Αφήνοντας πίσω, εγωισμούς & προσωπικές αντιπαλότητες και ενώνοντας μόνο τα θετικά μας στοιχεία, ελάχιστους μήνες μετά από την τραγωδία που έπληξε τις ζωές όλων -πληγέντων και μη- θα ευχόμουν πραγματικά να μην διεξάγονταν δημοτικές εκλογές τώρα, γιατί όλοι μας γνωρίζουμε τι πρέπει να γίνει εδώ και τι έπρεπε να είχε γίνει.

Όλοι ανεξαρτήτως δημοτικού συνδυασμού μπορούμε να προσφέρουμε. Εδώ και τώρα. Όχι μόνο ως φόρο τιμής στους αδικοχαμένους που μας ενώνουν, αλλά και ως υποχρέωση στους εαυτούς μας για να αποδείξουμε ότι όλοι μαζί είμαστε ικανοί για ένα καλύτερο αύριο.

Η υποψηφιότητά μου ως σύμβουλος σκοπό έχει να υπηρετήσει έναν κοινό στόχο, για ένα καλύτερο αύριο, διότι κάθε καλύτερη επόμενη ημέρα αρχίζει από την ψυχή και το πνεύμα των ανθρώπων.

Ιδίως στους τομείς του πολιτισμού και της παιδείας στους οποίους δραστηριοποιούμαι.

Οι σπουδές μου επικεντρώνονται στην Μουσική. Πτυχίο κλασικής κιθάρας, πτυχία στα ανώτερα θεωρητικά με εξειδίκευση στην Μουσικό-Παιδαγωγική. Υπηρέτησα ως αναπληρώτρια την Δημόσια Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, Δημόσια ΙΕΚ και την Ιδιωτική Πρωτοβάθμια-Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καθώς και τη θέση Καλλιτεχνικής-Διοικητικής Διευθύντριας Δημοτικών Ωδείων.

Η πείρα με τα παιδιά βοήθησε στην ενεργοποίησή μου στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας και στην συνέχεια στο Γυμνάσιο Ν. Βουτζά. Ταυτόχρονα ως μέλος της Ένωσης Γονέων Δήμου Μαραθώνα είμαι μέλος στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Παιδείας, και αναπληρωματικό μέλος στην ΔΕΠ του Δήμου.

Μέσα από αυτούς τους ρόλους, κατάφερα και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω στην συσπείρωση των Συλλόγων Γονέων Ν. Μάκρης με κατάληξη την ενοικίαση χώρου για την λειτουργία του Β’ Λυκείου Ν. Μάκρης και των εργασιών για ανέγερση νέου κτηρίου.

Παράλληλα ενέργησα με όλες μου τις δυνάμεις για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας τόσο σε θέματα καθημερινότητας όσο και στην πραγματοποίηση μεγαλύτερων έργων σ’ αυτά.

Ελπίζω οι συνδημότες να μου επιτρέψουν να προσφέρω και θεσμικά όπως πρόσφερα πάντοτε ως πολίτης του Δήμου μας.

Είμαι παντρεμένη με τον μουσικοσυνθέτη – μαέστρο Βασίλη Καπανίκη και έχουμε έναν γιο τον Αχιλλέα.