Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Μαρία Κιουλάφα
μαζί με τον
Στέργιο Τσίρκα


Η Μαρία Γ. Κιουλάφα μαζί με την Πορεία Πράξης του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Στέργιου Τσίρκα.

Γεννήθηκε στις 13/07/1995 στο Μαρούσι Αττικής και κατάγεται από τη Σάμο. Μεγάλωσε στην Αθήνα και ζει μόνιμα στον Οικισμό Αύρα Μαραθώνα. Φοίτησε στο ιστορικό Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Σ.Π.Α).

Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Δημόσιας Διοίκησης. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, όπως επίσης και σε προσομοιώσεις Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων, καθώς και του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Διατελεί γραμματέας του Συλλόγου Πυθαγορείων Σάμου, Αθηνών-Πειραιώς και Περιχώρων.

Είναι επίσης πτυχιούχος Μοντέρνου τραγουδιού από το Ορφείο Ωδείο Αθηνών και μέλος χορωδιών τα τελευταία 16 χρόνια. Μιλάει Αγγλικά και λίγα Ιταλικά.

Η επιστολή της.

Αγαπητοί μου συμπολίτες

“Ο άνθρωπος είναι φύσει ζώον πολιτικόν”, έλεγε ο Αριστοτέλης. Γι’ αυτό και ζει σε οργανωμένες κοινωνίες. Έχουμε όλοι καθήκον να λαμβάνουμε μέρος στα κοινά του τόπου μας. Να ενδιαφερόμαστε και να παίρνουμε αποφάσεις για αυτόν. Πρέπει λοιπόν με την σειρά μας κι εμείς οι νέοι να βγούμε μπροστά. Να αναλάβουμε υπεύθυνα να διεκδικήσουμε το μέλλον που θέλουμε!

Είναι χρέος μας να διαφυλάξουμε τις αρχές, τις αξίες και την πολιτιστική κληρονομιά, που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας. Και μέσω της παιδείας να μεταλαμπαδεύσουμε κι εμείς με την σειρά μας στην επόμενη γενιά ότι λάβαμε και κάτι παραπάνω από αυτό.

Πρέπει λοιπόν, να κάνουμε τα απαραίτητα έργα για την προώθηση της ποιοτικής και δια βίου εκπαίδευσης, του αθλητισμού, της ψυχαγωγίας και του ευ ζην, που χαρακτηρίζει την κουλτούρα και τον πολιτισμό μας.

Όλοι μαζί, με την βοήθειά σας πάντα, αναλαμβάνουμε δράση: να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας, που βρίσκονται σε ανάγκη. Και ειδικά μετά από την τελευταία καταστροφή που έπληξε τον Δήμο μας. Όχι από λύπηση, αλλά από αλληλεγγύη. Διότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο του γείτονα. Είναι δικό του και δικό μας. Αφορά όλους μας!

Πρέπει λοιπόν ενωμένοι, να προσφέρουμε στον τόπο μας την δουλειά, που χρειάζεται για να πάει μπροστά. Εμείς, οι νέοι άνθρωποι με την κατάλληλη εκπαίδευση και με νέες ιδέες για την πρόοδο και την ευημερία είμαστε εδώ!

Και θέλουμε με την αλήθειά μας, να βοηθήσουμε τον τόπο μας!

Τώρα, ήρθε η ώρα να ζητήσουμε την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Για μια νέα πορεία, με πράξεις ευθύνης!