iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Η Τατιάνα Αναστασιάδου
μαζί με τον
Βασίλη Πιστικίδη


Η Αναστασία-Μαρία (Τατιάνα) Αναστασιάδου μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και τη ''Νέα Αρχή''.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα και γνωρίζει τη Ραφήνα από τα παιδικά της χρόνια. Εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Ραφήνα το 2000 όπου και ζει με την κόρη της.

Σπούδασε Marketing στα ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ και μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος σε ένα broker ασφαλιστικό γραφείο. 

Διατέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας έχοντας έντονη δράση και σημαντική προσφορά για τα παιδιά και την βελτίωση των υποδομών του σχολείου.

Τα τελευταία 20 χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια του εκπαιδευτικού οργανισμού NETWORK 21   για την επιχειρηματικότητα και την ηγεσία στον 21ο αιώνα και βοηθάει ανθρώπους στην δημιουργία οικονομικών επιλογών.

Η Τατιάνα Αναστασιάδου τονίζει:

<< Θυμάμαι τη Ραφήνα από τα καλοκαίρια των παιδικών χρόνων. Ένας τόπος με απαράμιλλη φυσική ομορφιά που είναι υποχρέωσή μας να την διατηρήσουμε και να της προσδώσουμε προοπτική ώστε να μην κινδυνέψει στο μέλλον. Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά και η αγάπη για τον Δήμο μας με φέρνει υποψήφια με την παράταξη ΝΕΑ ΑΡΧΗ και τον Βασίλη Πιστικίδη ως αξιόπιστο εγγυητή και άριστο γνώστη των θεμάτων που μας απασχολούν ως δημότες, ώστε στη νέα αυτοδιοικητική περίοδος να γίνει το άλμα προς τα εμπρός που όλοι ονειρευόμαστε.>>