iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 16 Απριλίου 2024

Η Σταυριάνα Δελή
μαζί με τον
Δαμιανό Φαφούτη


Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ραφήνας - Πικερμίου με την “Συμμαχία Δημιουργίας” και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δαμιανό Φαφούτη θα είναι η Σταυριάννα Δελή.

Γράφει η κ. Δελή σε ανοικτή επιστολή. Τις πιο χαρούμενες αναμνήσεις της ζωής μου τις έζησα στο Πικέρμι. Όλα τα καλοκαίρια στο σπίτι του παππού στην εξοχή και το Πάσχα με τους αγρούς γεμάτους λουλούδια. Έτσι αγάπησα αυτό το μέρος και από τότε που ήμουν μικρή ήθελα να μείνω μόνιμα. Ο παππούς μου είχε εξοχικό από το 1950 και μετακόμισε εδώ μόνιμα το 1970, ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Πικερμίου αγαπούσε και νοιαζόταν το Πικέρμι και έμαθε και εμάς να τον αγαπάμε.

Μετακόμισα μόνιμα στο Πικέρμι το 1993 και τα τελευταία χρόνια βλέπω ότι η πόλη μου δεν είναι όπως ήταν και είναι πολύ μακριά από το πώς θα έπρεπε να είναι. Αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά για να βοηθήσω να γίνει η περιοχή και ο Δήμος μας ένα μέρος που τα παιδιά μας θα αγαπούν και θα έχουμε την ποιότητα ζωής που μας αξίζει. Είμαστε δημότες ενός δήμου, που έχει μεγάλες προοπτικές και πλεονεκτήματα αλλά αντί να τα χρησιμοποιούμε προς όφελος μας δυστυχώς μένουν ανεκμετάλλευτα.

Εμπιστεύομαι τον Δαμιανό γιατί με την πορεία του χρόνια τώρα στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι ο Δήμαρχος που θα κάνει πράξη το πρόγραμμα του. “Γέννημα θρέμμα” της περιοχής ξέρει καλύτερα από όλους τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες, αγαπάει τον τόπο μας και έχει δίπλα του ικανά στελέχη προκειμένου να ανατρέψει τον κατήφορο και να δώσει προοπτική στο Δήμο μας.

Βιογραφικό

Η Σταυριάννα Δελή σπούδασε σε ιδιωτικό κολλέγιο της Αθήνας. Εργάζεται ως στέλεχος επιχειρήσεων στο ιδιωτικό τομέα σε θέσεις ευθύνης μεγάλων ομίλων. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί 11 χρονών. Ήταν μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού Σχολείου Πικερμίου. Ασχολείται επί σειρά ετών με φιλανθρωπικές δράσεις αλλά και ως εθελόντρια στο “Χαμόγελο του παιδιού”.