iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Συνάντηση του
Σπ. Λιβαθινού με
τον Λ. Αυγενάκη


Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μαραθώνα τέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν ο επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Λιβαθινός, με τον Γραμματέα Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα για την αναγκαιότητα άμεσης αποκατάστασης των πληγέντων περιοχών του Ματιού και του Νέου Βουτζά, την τάχιστη κάλυψη των αναγκών των πυρόπληκτων κατοίκων, το μείζον ζήτημα της λειτουργίας ΧΥΤΑ στο Γραμματικό, αλλά και το οργανωμένο σχέδιο που πρέπει να υποστηριχθεί και από την κεντρική εξουσία, προκειμένου ο Δήμος Μαραθώνα να αποκτήσει ένα παρόν εφάμιλλο και αντάξιο της ιστορικής και πολιτιστικής του κληρονομιάς.

Ο κ. Αυγενάκης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Σπύρος Λιβαθινός (κάτι, άλλωστε, που είχε εκφράσει στον υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της οδού Πειραιώς), με τους δύο άνδρες να δεσμεύονται σε στενή συνεργασία και μετεκλογικά, προκειμένου ο Δήμος να βαδίσει σε μονοπάτια ανάπτυξης.