Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Λευτέρης Βρετζάκης
μαζί με τη
''Νέα Αρχή''


Ο Λευτέρης Βρετζάκης στο ψηφοδέλτιο της ''Νέας Αρχής'' μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη.

Γεννήθηκε το 1972 στην Κυψέλη, έχει καταγωγή από τα Ανώγεια της Κρήτης και από μικρός ερχόταν τα καλοκαίρια στο εξοχικό του παππού στο Νέο Βουτζά. Από το 2003 μένει μόνιμα στο Νέο Βουτζά. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία και έχουν δύο παιδιά τον Νικόλα που είναι φοιτητής και την Αναστασία που πηγαίνει στη Β΄ Λυκείου. Ασχολείται με το εμπόριο από το 1993.

Από μικρός δραστηριοποιείται στα κοινά και διετέλεσε 2 χρόνια Πρόεδρος του 15μελους στο σχολείο του. Ασχολήθηκε αργότερα με τον αθλητικό Σύλλογο του Νέου Βουτζά και για 4 χρόνια Ταμίας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο Γυμνάσιο του Νέου Βουτζά. Εδώ και 10 χρόνια περίπου ασχολείται με την ποδοσφαιρική ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας και τις ακαδημίες της με αποτέλεσμα την αναδιοργάνωση της και την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων από τους Νέους μας. Εδώ και 2 χρόνια διατελεί Αντιπρόεδρος της ομάδας και εκπρόσωπος της στην ΕΠΣΑΝΑ και συμβάλλει στην άνοδο του Αθλητισμού της Αν Αττικής.

Ο Λευτέρης Βρετζάκης δήλωσε:

<< Πιστεύω ότι με τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ και με Δήμαρχο τον Βασίλη Πιστικίδη θα μου δοθεί η ευκαιρία ν΄ ασχοληθώ με τη μεγάλη αγάπη μου τον αθλητισμό και να προσφέρω όσο μπορώ απ την πλευρά μου στην άνοδο του επιπέδου άθλησης του Δήμου μας. Ταυτόχρονα η περιοχή μας δοκιμάστηκε από την πυρκαγιά του περασμένου Ιουλίου και στόχος μου είναι να μεταφέρω την φωνή και τις προσδοκίες των κατοίκων του Νέου Βουτζά στο Δημοτικό Συμβούλιο.>>