iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 18 Απριλίου 2024

Η Αλεξ. Πανταζή
μαζί με τον
Βαγγέλη Μπουρνούς


Η Αλεξάνδρα Πανταζή στο ψηφοδέλτιο της ''Σύγχρονης Πολιτείας'' του υποψηφίου δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς.

Η κ. Πανταζή είναι μια ακόμα νεανική προσωπικότητα που ανακοίνωσε ότι συμπορεύεται με τον κ. Μπουρνούς.

Απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο χορό αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια μέλος του χορευτικού συγκροτήματος του Λυκείου Ελληνίδων.
Στη λιτή δήλωση της απόφασης για την συμμετοχή της στον αυτοδιοικητικό στίβο, η Αλεξάνδρα Πανταζή ανέφερε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφαση συμμετοχής της διαδραμάτισε η εικόνα μιας πόλης που κάθε μέρα αλλάζει, κάθε μέρα βελτιώνεται.
Ως νέος άνθρωπος αντικρυζοντας την καθημερινή βελτίωση των υποδομών άθλησης, παιδείας, πολιτισμού και βλέποντας παρεμβάσεις σε κάθε επίπεδο της καθημερινότητας αποφάσισα να γίνω ενεργός πολίτης σε αυτή τη συμμετοχική διαδικασία για ένα καλύτερο μέλλον.
Αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Σύγχρονης Πολιτείας από τον κ.. Μπουρνούς, στην πράξη πραγματώνεται η θέληση μου για προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο δίνοντας με την οπτική ματιά ενός νέου ανθρώπου τη δική μου συνεισφορά να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο.