iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Βαγγέλης Μπουρνούς:
Χαιρετίζουμε τα
ανεξάρτητα ψηφοδέλτια


Η ανακοίνωση του Θανάση Αδαμοπούλου να συμμετάσχει στην διαδικασία συγκρότησης ανεξάρτητου ψηφοδελτίου για το Τοπικό Συμβούλιο του Πικερμίου, μας βρίσκει σε κοινή πορεία, για το θέμα συμμετοχής πολιτών σε ανεξάρτητα τοπικά ψηφοδέλτια τονίζει ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου. 

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς επισημαίνει. Έχουμε δηλώσει και δεσμευτεί - ήδη από 29 Ιανουαρίου 2019 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (σχετική ανακοίνωση έχουμε αναρτήσει στις ηλεκτρονικές σελίδες iRafina, iselida κλπ)- ότι θα αφήσουμε ως δημοτική παράταξη χώρο στους ίδιους τους πολίτες και ιδιαίτερα στα Τοπικά Συμβούλια (όπως επιτάσσει το πνεύμα του νέου νομοθετικού πλαισίου) να εκφραστούν ανεξάρτητα από τα κεντρικά δημοτικά συμβούλια και να συνδιαμορφώσουν μαζί μας το μέλλον του τόπου μας.
Χαιρετίσαμε ανεπιφύλακτα την πρωτοβουλία που ανέλαβε στη δημοτική ενότητα Ραφήνας ο συμπολίτη μας Σπύρου Μαυρολέοντα για συγκρότηση ανεξάρτητου ψηφοδελτίου και προφανώς στην ίδια γραμμή χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Θανάση Αδαμόπουλου και θα στηρίξουμε αυτές τις προσπάθειες. 
Βασικό χαρακτηριστικό στην αυτοδιοικητική μας διαδρομή αποτελεί η συνέπεια λόγων και πράξεων και πάντα θα μείνουμε πιστοί σε δεσμεύσεις και ανακοινώσεις μας, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πολιτών και σεβόμενοι την εμπιστοσύνη τους.