Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Π. Δήμας
μαζί με τη
''Νέα Αρχή''


Ο Παναγιώτης Δήμας στο ψηφοδέλτιο της ''Νέας Αρχής'' του υποψηφίου δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Διασταύρωση Ραφήνας και είναι 31 ετών. Όλα τα σχολικά του έτη έχει φοιτήσει στην πόλη μας και έχει διατελέσει πρόεδρος του 15μελους Συμβουλίου του Λυκείου Ραφήνας.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστήμιου Πειραιώς του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης και εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος αξιοποιώντας  τις σπουδές του. Δραστηριοποιείται επίσης  στην πόλη μας και στον χώρο της εστίασης. Είναι παντρεμένος και έχει και έναν γιο.

Ο Παναγιώτης Δήμας τονίζει:

<< Όντας γέννημα θρέμμα Ραφηνιώτης και έχοντας αρκετή τριβή στην πόλη μας, καθώς η ενασχόληση μου στις τοπικές επιχειρήσεις και στον αθλητισμό, με έχουν βοηθήσει στο να έχω μια καλή εικόνα σχετικά με τα προβλήματα αλλά επίσης και με τις δυνατότητες εξέλιξης της, εφόσον γίνει σωστή δουλειά με προγραμματισμό και όραμα, με έκαναν να θελήσω να βοηθήσω όσο μπορώ από έναν πιο ενεργό ρόλο στο πλευρό ενός εντίμου και μεθοδικού ανθρώπου.

Επομένως στηρίζω τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη και την παράταξη ΝΕΑ ΑΡΧΗ. Πιστεύω ακράδαντα ότι η εμπειρία των μεγαλύτερων σε συνδυασμό με την φρεσκάδα και την όρεξη της νέας γενιάς θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Δήμο που μεγαλώσαμε, εργαζόμαστε και ζούμε με τις οικογένειες μας.>>