iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Η Κ. Κοροντζή
μαζί με τον
Στέργιο Τσίρκα


Η Κωνσταντίνα Κοροντζή στο ψηφοδέλτιο της ''Πορείας Πράξης'' του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Στέργιου Τσίρκα.

Βιογραφικό

Masters of Arts, Taught Degree in Greek Drama, Department of Classics, University of Nottingham, United Kingdom. Bachelor of Arts, Joint Honours Degree in Ancient History and Archaeology, Department of Archaeology, University of Lampeter, Wales, United Kingdom

Άδεια Διδασκαλίας Μαθημάτων Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Αγγλικής Γλώσσας. Πιστοποίηση γνώσης Γαλλικής Γλώσσας και Βεβαίωση παρακολούθησης Μαθημάτων Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας

Έχω παρακολουθήσει κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων για θέματα ασφαλείας και εξυπηρέτησης επιβατών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και έχω εργαστεί σε αρμόδια τμήματα (check in, gate, ticketing, lost and found) για εταιρείες όπως Aegean Airlines, United Airlines, Ryanair, Swiss, Austrian, El Al, Sky Express, Blue Air, Transavia, Ukraine Airlines κα.

Έχω επίσης παρακολουθήσει και διοργανώσει διαλέξεις σχετικές με το Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο και τη Διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας και έχω συμμετάσχει σε conference Αρχαιολογίας και Κλασσικών Σπουδών τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Μ. Βρετανία ενώ προσέφερα εθελοντικά τις υπηρεσίες μου σε δύο αρχαιολογικές ανασκαφές και εργάστηκα σαν καθηγήτρια αγγλικών σε δύο ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.

Η επιστολή της

Γιατί αν, οδηγώντας στη Λεωφόρο Μαραθώνος, το απόκοσμο τοπίο που αντικρύζω σε εμένα γεννά το αίσθημα της αγανάκτησης, στα θύματα της πυρκαγιάς ξυπνά μνήμες απώλειας και πένθους.

Γιατί όσο και αν νιώθουμε για τους συνανθρώπους μας θλίψη, η θλίψη δεν βοηθά και οι διαπιστώσεις χωρίς ενεργό δράση δεν φέρουν κανένα αποτέλεσμα.

Συμπάσχουμε ουσιαστικά μόνο με μια πορεία πράξης και με ενέργειες ανιδιοτελείς για μας αλλά αποτελεσματικές γι’ αυτούς που έχουν ανάγκη, οπότε οφείλουμε να θέσουμε σαν στόχους:

  • Την άμεση οικονομική ενίσχυση των πληγέντων με τη προώθηση αποζημιώσεων
  • Την διοργάνωση και τη συμμετοχή σε περιβαλλοντικές δράσεις πχ αναδάσωση
  • Την αναχαίτιση του υποβιβασμού της περιοχής με παρακώλυση σχεδίων όπως είναι η κατασκευή ΧΥΤΑ
  • Την ανάκαμψη του εμπορικού κέντρου
  • Την ανάδειξη των αρχαιολογικών μνημείων που θα τονίσουν την ιστορική σημασία του Μαραθώνα.
  • Την τουριστική ανάπτυξη της Νέας Μάκρης που θα επαναφέρει την αίγλη του κοσμοπολίτικου θέρετρου που συνήθιζε να είναι.

Πιστεύω πως πρέπει να στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν άρα οφείλουμε να δείξουμε την έμπρακτη εμπιστοσύνη μας σε αξιόπιστους και έντιμους πολιτικούς όπως ο κος Στέργιος Τσίρκας, που εμπνέουν με το ήθος τους και τις αρχές τους, και οραματίζονται την επανατοποθέτηση της περιοχής στη θέση που της αξίζει, αυτή του σημείου αναφοράς σε διεθνές επίπεδο.