iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Κυκλοφορεί
η εφημερίδα
''Πρωτοσέλιδο''


Κυκλοφορεί σε δεκάδες σημεία ελεύθερης διανομής στην ανατολική Αττική η εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο''.

Με πλούσια δημοσιογραφική ύλη το ''Πρωτοσέλιδο'' επιμένει και έτσι θα συνεχίσει έως τις δημοτικές εκλογές κατά κύριο λόγο στην αρθρογραφία και τις συνεντεύξεις. 

Οι πολίτες της ανατολικής Αττικής έχουν εμπεδώσει πλέον την ευπρέπεια και την εντιμότητα που διέπουν αυτή την αγνή δημοσιογραφική προσπάθεια μία φορά τον μήνα. 

Στο φύλλο Απριλίου μεγάλες συνεντεύξεις από δύο υποψηφίους δημάρχους. Τον Σπύρο Λιβαθινό στον Μαραθώνα και τον Δαμιανό Φαφούτη σε Ραφήνα - Πικέρμι. Αρθρογραφία από τον υποψήφιο δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη, τον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Μάκη Βουδούρη, την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Βασιλική Σαντ και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Τάσο Ζαφειράκη, αλλά και τον δικηγόρο οικονομολόγο Γιάννη Σαμέλη.

Διαβάστε ακόμη συνεντεύξεις της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Μάρκου Ρούση, των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου Σπύρου Πάντζα, Μελίνας Κρόκου και Δημήτρη Καρασταμάτη.

Ακόμη φωτορεπορτάζ για την εκδήλωση για την ασφάλεια που διοργάνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος και ένα ολοσέλιδο πολιτικό αφιέρωμα στον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσανικλίδη.

Και όπως πάντα το χρονογράφημα του Αργύρη Κωστάκη.