Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Άρης Σπανόπουλος
μαζί με τον
Δαμιανό Φαφούτη


Ο Αριστείδης (Άρης) Σπανόπουλος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου με την ‘’Συμμαχία Δημιουργίας’’ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δαμιανό Φαφούτη.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Υποψηφίου Δημάρχου Δαμιανού Φαφούτη για την συγκρότηση ενός αμιγούς ανανεωμένου ψηφοδελτίου, με ανθρώπους που θέλουν να δουν τη Ραφήνα και το Πικέρμι να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της νέας εποχής , συστρατεύθηκα μαζί του και δηλώνω ΠΑΡΩΝ  θέτοντας το πρόσωπο μου ως ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΡΑΦΗΝΑΣ –ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ. Οι συνθήκες το ΑΠΑΙΤΟΥΝ. Η δύναμη υπάρχει. Οι νέοι άνθρωποι, τα νέα μυαλά  απαγκιστρωμένοι από το παρελθόν, να κοιτάξουμε το μέλλον με όρεξη για ΔΟΥΛΕΙΑ.

Βιογραφικό

Ο Αριστείδης ( Άρης) Σπανόπουλος γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στην Ραφήνα. Είναι γιός του Μάριου και της Χρυσάνθης και αδελφός του Παναγιώτη Σπανόπουλου. Απόφοιτος του Τ.Ε.Λ  Ραφήνας και του τμήματος Δομικών ΄Εργων, από τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης και της αρτοποιίας. Τέως  ποδοσφαιριστής της Τριγλίας Ραφήνας.